23948sdkhjf

Jeg er maler – og det er jeg stolt af

Under overskriften ”Jeg er maler” vil Spekter nu sætte fokus på stoltheden til malerfaget og hylde de mange dygtige malere. Startskuddet lyder på Nyborg Stævnet, som starter i dag

Spekter, som har leveret malerværktøj til professionelle i snart 100 år, har gennem årene opnået en særlig viden om malerfaget, og især, at der skal mere end godt udstyr til for at gøre kunden tilfreds.

Det fastslår Spekter i en pressemeddelelse, hvor man samtidig løfter sløret for en kampagne med titlen ”Jeg er maler”. Kampagnen hylder de mange dygtige og stolte malere og deres teknikker og flair for faget.

– At være maler handler ikke bare om at farve en væg. En dygtig maler forandrer rum. Giver omgivelser liv. Skaber følelser og indtryk. Det er et arbejde, der kræver faglig viden og en dyb forståelse for farver og materialer. Ikke mindst kræver det en evne til at se det færdige resultat før arbejdet går i gang. Det kan kun dygtige malere, og de skal have anerkendelse for deres faglige kvaliteter. Det er det, vi nu tager fat på med ”Jeg er maler” universet, fremhæver Elene Skadeland, Brand Manager hos Spekter.

TeamSpekter

Første skridt på rejsen er at invitere malerne ind i et nyt fællesskab med titlen ”Team Spekter”.

Anders Vexøe, Country Manager fortæller:

– Med TeamSpekter ønsker vi at komme endnu tættere på de mange dygtige malere, der er derude. Vi vil lytte til dem og honorere de mange gode løsninger og historier, de er med til at skabe. Vi vil hylde de stærke personligheder og fantastiske løsninger, de skaber i alle afkroge af landet. Og det uanset om maleren lige er startet på skolebænken eller er en erfaren rotte i faget.

- Som en del af TeamSpekter, får malerne adgang til et eksklusivt community med en lang række aktiviteter og fordele: Blandt andet en pulje – ”TeamSpekter Initiativet” – etableret for at forskønne grimme og nedslidte steder over hele Danmark. Derudover får man som medlem af TeamSpekter gratis adgang til at teste nyudviklet malerudstyr, spændende konkurrencer, og inden længe et videounivers med øvelser til en hverdag med færre skader og smerter. Vi ser os selv som en progressiv leverandør og samarbejdspartner, der lytter til malernes behov og ønsker. Det skal TeamSpekter bidrage til, så vi også de næste 100 år kan levere malerværktøj, der er en mester værdig, siger Anders Vexøe.

De første spadestik til den faglige stolthed og TeamSpekter tages i forbindelse med Nyborg Stævnet i dagene 23.-25. juni.

tøtte

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vismænd: Choktal for km-afgift og sukkerknald til diesel
Lille stigning i bilsalget i maj – elbilerne stormer frem
Ny melding: 3. Limfjordsforbindelse vedtages måske før planlagt
Opkøb skaber glæde hos familievirksomhed: - Uden Danish Crown havde jeg været voldsomt fortvivlet
Direktør giver stålvirksomhed videre til næste generation
Lærling skal udstationeres til Tyskland: - Det er en kæmpe mulighed
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126