23948sdkhjf

Tredobbelt fusion skaber nordisk grossistkoncern

Ejerne af DanZafe Gruppen, Hansen Lellinge og svenske AXS Nordic fusionerer deres selskaber og danner Hardware Group A/S, en ny nordisk koncern af leverandøruafhængige grossister med speciale indenfor beslag, låse, sikringsprodukter og glasløsninger.

Det oplyser trio i en pressemeddelelse.

Selskaberne i Hardware Group vil fortsætte som selvstændige enheder, med lokale ledelser og alle oprindelige iværksættere ombord. Fællesskabet igangsættes på koncernniveau, hvor arbejdet nu startes med udvikling af strategiske og økonomiske synergier.

- Vi deler ambitionen om at blive større og stærkere i Norden, for bedre at kunne udvikle vores forretninger. Fusionen skaber fundamentet for langsigtet finansiel stabilitet, attraktive arbejdspladser samt et endnu stærkere tilbud til kunder og leverandører. Samtidig kan vi følge med, når vores kunder og leverandører i stigende grad arbejder over landegrænserne, siger Jørn Lund, direktør for Hansen Lellinge A/S og nu også CEO for Hardware Group.

Trioen bag Hardware Group A/S

DanZafe Gruppen

  • DanZafe Gruppen A/S driver grossistvirksomhederne DanZafe, ExpertBeslag, SecPro Sikring og VillaHus.
  • Tilsammen totalleverandør af værktøj, beslag, låse og sikringsprodukter - til professionelle i byggeri og sikringsbranchen.

Hansen Lellinge

  • Hansen Lellinge A/S leverer løsninger til glaskonstruktioner og dørteknik, fra mærker indenfor profilsystemer, beslag, låse, dørautomatik og glarmesterprodukter.

AXS Nordic

  • AXS Nordic er grossist med afdelinger i Göteborg og Stockholm og leverer løsninger inden for glassystemer, dørautomatik, CCTV, låse og sikring til professionelle kunder som låsesmede, glarmestre og dørproducenter.

Bestyrelsen får en central rolle i at udvikle koncernens position og vil udover Jørn Lund bestå af de øvrige oprindelige ejerledere; Larry Örneholt og Johnny Anckar fra AXS Nordic AB samt Bo Fensmark og Johny Andersen fra DanZafe Gruppen A/S. Derudover tilknyttes to stærke eksterne profiler i form af advokat Helle Jørgsholm, hidtil formand for DanZafe Gruppen, samt Kenneth Marx, CEO for Jetpak Group, som bliver bestyrelsesformand for Hardware Group.

- De oprindelige ejere er alle passionerede brancheeksperter, som har bevist deres evne til at udvikle særdeles sunde virksomheder. Der er store ambitioner i den nye konstellation og jeg ser meget frem til at bidrage med min erfaring til at sikre struktur, tempo og retning udtaler Kenneth Marx.

Den nye koncern kan mønstre 125 medarbejdere på flere adresser i Storkøbenhavn, samt i Kolding, Göteborg og Stockholm.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.097