23948sdkhjf

Gourmetprisen bliver uddelt for 17. gang

Landets allerbedste mejeriprodukter bliver igen hædret, når Mejeriforeningen 31. august for 17. gang uddeler Gourmetprisen. 

Igen handler det om at skabe større anerkendelse af de danske mejeriprodukter ved at synliggøre den høje kvalitet, diversitet og innovation på mejerierne.

Der er deadline for tilmeldinger af mejeriprodukter 1. august, og 30 august går dommerne i gang med at smage på varerne. De seneste år har der været knap 60 tilmeldte produkter.

Dommerpanelet består denne gang af Mika Wulff, der er stifter af magasinet Lækkerier, Rasmus Palsgård, der er madjournalist og blogger på Feinschmeckeren, Denny Vangsted, der er indehaver af Omegn og Venner i Torvehallerne, samt Camilla Bojsen-Møller, såkaldt ostekommunikatør og blogger på Ostesnak.dk.

De skal finde fem vindere fordelt på kategorierne bløde oste, hårde oste, is, konsummælksprodukter samt smør og blandingsprodukter.

Som noget kan årets vindere forsyne deres produkter med emblemet "Gourmetprisen 2022", så forbrugerne nemt kan forvisse sig om, at der er tale om et vinderprodukt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tidligere vandværksgrund til bypark og varmeværk
EU vedtager fælles regler for beskyttelse af kritisk infrastruktur
Rockwools salg i Rusland styrtdykker: "Hvis vi skal trække os ud, så gør vi det"
Udviklingsplan for Gedser Havn er klar – nu skal den realiseres skridt for skridt
Første fald i antallet af ledige stillinger i to år
Producent af naturgasfri løsninger får initiativpris
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Leder IDAG
Søfart
PlastForum DK
Kommunefokus
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.095