23948sdkhjf

Gourmetprisen bliver uddelt for 17. gang

Landets allerbedste mejeriprodukter bliver igen hædret, når Mejeriforeningen 31. august for 17. gang uddeler Gourmetprisen. 

Igen handler det om at skabe større anerkendelse af de danske mejeriprodukter ved at synliggøre den høje kvalitet, diversitet og innovation på mejerierne.

Der er deadline for tilmeldinger af mejeriprodukter 1. august, og 30 august går dommerne i gang med at smage på varerne. De seneste år har der været knap 60 tilmeldte produkter.

Dommerpanelet består denne gang af Mika Wulff, der er stifter af magasinet Lækkerier, Rasmus Palsgård, der er madjournalist og blogger på Feinschmeckeren, Denny Vangsted, der er indehaver af Omegn og Venner i Torvehallerne, samt Camilla Bojsen-Møller, såkaldt ostekommunikatør og blogger på Ostesnak.dk.

De skal finde fem vindere fordelt på kategorierne bløde oste, hårde oste, is, konsummælksprodukter samt smør og blandingsprodukter.

Som noget kan årets vindere forsyne deres produkter med emblemet "Gourmetprisen 2022", så forbrugerne nemt kan forvisse sig om, at der er tale om et vinderprodukt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094