23948sdkhjf

Aiayu åbner ny butik på markant hjørne

I den københavnske vejkryds, hvor Gammel Kongevej og Værnedamsvej mødes, åbner Aiayu den 4 august 2022 deres anden signaturbutik. Adressen hedder Gammel Kongevej 80, og har en i særklasse hjørneplacering i det stemningsfyldte og karakteristiske Frederiksberg.

Kvarteret er fyldt med historie og sjæl, samt autentiske design- og livstilsbutikker, der alle bidrager til en helt unik stemning sammen med alle de alsidige cafeer og restauranter i området. Der er næsten et parisisk præg over gaden, som danner en perfekt ramme omkring det Aiayu står for.

Det fastslår Aiayu i en pressemeddelelse.

- Kvarteret omkring Værnedamsvej har med sin helt særlige stemning og historie længe været på radaren som et af de mest kulturelt spændende områder i København at åbne endnu en butik. Der er kun ganske få lokaler, som både ligger attraktivt og har størrelsen til at kunne rumme hele vores livstilsunivers med både tøj- og interiørprodukter. Det kræver sin plads - og tid, at bringe gæsterne tættere på produkternes oprindelse, tættere på de naturlige materialer, og alle de særlige små historier, der er bag hvert enkelt produkt, siger Maria Glæsel, adm. direktør og partner i Aiayu.

- Ambitionerne og kravene er høje, når vi skaber et retail space; det skal føles særligt og være fyldt med kvalitet og sjæl - i tråd med vores brand, men med respekt for den sjæl der bor der i forvejen.

Vores besøgende skal kunne mærke den omhu, vi lægger i alt hvad vi gør, og den respekt vi har for tiden de prioriterer at give til os i en travl hverdag. Vi vil være besøget værd og går efter at kvittere med at de går fra butikken opløftet og med en positiv oplevelse rigere end da, de kom ind, siger Maria Glæsel.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

3.296