23948sdkhjf

Primo køber ekstruderingsvirksomhed i Sverige

Primo Group har i løbet af sommeren købt den svenske ekstruderingsvirksomhed Talent Plastics Göteborg AB. Virksomheden ændrer nu navn til Primo Göteborg.

Alle aktier i selskabet blev erhvervet pr. 30. juni 2022. Sælgeren er Ahlmark Group, der siden 2010 har ejet Talent Plastics AB.

Talent Plastics Göteborg ligger i Kållered lige syd for Göteborg og er en erfaren virksomhed, der har ageret i det svenske marked i næsten 60 år. 

I 2021 havde virksomheden en omsætning på 46 millioner svenske kroner. 

Virksomheden har 22 ansatte og 18 ekstruderingslinjer. De fremstillede produkter er specialfremstillede plastprofiler til lignende industrier som Primo, herunder profilløsninger til offshore-industrien.

Efter frasalget af Talent Plastics Gøteborg er der kun fem virksomheder tilbage i Talent Plastics-gruppen. Alle resterende virksomheder arbejder med sprøjtestøbning og koncernen indstiller således sin ekstruderingsvirksomhed. I 2018 solgte Talent Plastics sit andet ekstruderingsfirma i Alstermo til A-Plast i Älghult.

- Med synergierne og integrationen af Talent Plastics Göteborg styrker Primo Group sin position i Norden. Det vil bidrage positivt til at nå vores vækstmål i disse uforudsigelige tider, siger Claus Tønnesen, adm. direktør i Primo.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297