23948sdkhjf

Membran-producent henter ny topchef hos Topsoe

Liqtech International, der producerer filtreringsteknologi, har fundet sin nye CEO. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Fei Chen starter senest 1. november, hvor hun også indtræder i selskabets bestyrelse.

Hun overtager stillingen efter Alexander Buehler, der har været konstitueret CEO siden marts 2022. Han fortsætter til gengæld i selskabets bestyrelse.

Fei Chen har mere end 20 års ledelseserfaring og kommer senest fra en stilling som senior vice president, global commercials hos Topsoe. Før det var hun leder af Topsoes globale udviklingsaktiviteter og har tidligere været innovation platform director hos Grundfos. Derudover har hun haft ledende stillinger hos Novozymes, Foss Analytical China, Lattec, Coloplast og Danmarks Miljøundersøgelser.

- Fei bringer en stærk kombination af udvikling og kommercialisering til Liqtech med en etableret referenceliste med at drive profitabel omsætningsvækst, siger Mark Vernon, bestyrelsesformand hos Liqtech.

- Jeg er begejstret for at komme til Liqtech på dette vigtige tidspunkt af virksomhedens udvikling, og jeg er taknemlig for bestyrelsens stærke støtte. Min brede erfaring i teknologibranchen bør gøre os i stand til hurtigt at positionere virksomheden til profitabel vækst. Jeg ser frem til at arbejde med de dygtige og dedikerede mennesker hos Liqtech for at nå vores mål, siger Fei Chen.

Liqtech har produktion i Hobro, Århus og Ballerup.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078