23948sdkhjf

Byggekæmpe henter ny direktør hos konkursramt entreprenør

Mindre end to måneder efter, at DS Flexhal adm. direktør, Kent Hejn Kristensen også fik rollen som adm. direktør i hele DS Gruppen, foretager den nordjyske totalentreprenør en ny oprustning på ledelsesfronten.

Lasse Kåre Olsen er ny mand med direktørkasket hos erhvervsbyggeren med base i Hobro. Det oplyser han på LinedIn med ordene:

– Jeg er glad for at kunne dele, at jeg starter i en ny stilling som direktør hos DS Flexhal, hvor jeg skal supplere den nuværende organisation.

Lasse Kåre Olsen har seneste været adm. direktør i det aarhusianske entreprenørvirksomhed Q-Construction, hvor han efter to måneders ansættelse var med til at begære konkurs i maj i år.

DS Flexhals nye direktør har en baggrund som civilingeniør, og kom inden den korte direktørtjans hos Q-Construction fra en stilling som områdedirektør i NCC med ansvaret for det NCC-ejede firma Jakobsen & Blindkilde. Før det var han blandt andet afdelingsdirektør i KPC samt entreprise- og projekleder i Hoffmann.

Nye tyske ejere

Ud over adm. direktør Kent Hejn Kristensen og nyansatte direktør Lasse Kåre Olsen, har Kai Rørbæk titel af salgsdirektør og Anette Storm titel af direktør.

DS Flexhal udgør sammen med DS Stålkonstruktion, DS Stålprofil og DS Elcobyg koncernen DS Gruppen, der i foråret blev solgt af familien Møller Hansen til den tyske industrikoncern Goldbeck

DS Gruppen har hovedkontor i Hobro og salgskontorer i Norge og Tyskland og beskæftiger mere end 600 medarbejdere. I 2020/21 var den samlede omsætning på 2.130 mio. kr. og resultatet 272 mio. kr. før skat.

Rettelse den 10. august: Det fremgik tidligere, at Kent Hejn Kristensen var ny adm. direktør i DS Flexhal. Dette er ikke korrekt. Han er ny direktør i DS Gruppen, en stilling han fortsat vil varetage.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Q-Construction goldbeck
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234