23948sdkhjf

Byudvikler opkøber rådgiverfirma på Amager

Arkitektvirksomheden Grandville overtager den lille rådgivervirksomhed Rekommanderet i Dragør og byder samtidig indehaver Søren Houen Schmidt velkommen som ny partner og kollega.

Det oplyser Grandville på LinkedIn.

Søren Houen Schmidt bekræfter samme sted samarbejdet med ordene:

– Efter 17 år med en masse byudviklingsopgaver som ”Søren fra Rekommanderet” skal jeg fremover sige ”Søren HS fra Grandville”. Rekommanderet slår pjalterne sammen med Grandville, hvor jeg bliver partner med base på kontoret i København.

– På den ene side bliver det en ny begyndelse, som jeg glæder mig helt enormt til. På den anden side bliver det en fortsættelse indenfor byudviklingen med gode samarbejdspartnere og kunder – og nu også fantastiske kollegaer – som arbejder på den samme åbne og fagligt nysgerrige måde, som jeg altid har gjort, skriver han også.

Forudgående samarbejde 

Det seneste års tid har parterne samarbejdet om en række opgaver, blandt andet om facilitering af parallelopdraget for Frederiksberg Hospital.

I Rekommanderet har Søren Houen Schmidt har arbejdet med strategisk byudvikling og byggeri med et fagligt afsæt i sociologi og kommunikation.

Ud over Søren Houen Schmidt bestod Rekommanderet også af Marianne Houen Schmidt. Hun har de seneste år primært arbejdet med egne arkitektur- og indretningsopgaver i sit eget firma Remakers, og hun fortsætter der.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Coop kræver, at fødevareproducenter sænker priserne
Skibby: Hvor mange arbejdspladser forventes km-afgiften at koste?
Russisk spionskib gik verden rundt: Udstyret med Rockwool
Amerikanske ordrer giver Haarslev perfekt start på 2023
Basalt-direktør efter lukning: - Vi fortryder intet
Vognmand: Fri os fra grønt bluffnummer
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.296