23948sdkhjf

Maersk Supply Service vinder endnu en integreret projekt-ordre i Brasilien

Maersk Supply Service er blevet tildelt en kontrakt på vegne af Shell Brasil om sanering af fortøjningsliner på FPSO’en (Floating Production Storage and Offloading) ’ FPSO Fluminense’, der ligger ud for Rio de Janeiros kyst.

Projektets omfang omfatter saneringsarbejde på to af ’FPSO Fluminensen’s fortøjningsliner. Med ingeniørarbejde, der allerede er i gang på land, er offshore-operation planlagt til at skulle køre i tre uger fra slutningen af august 2022.

Det oplyser Maersk Supply Service i en pressemeddelelse.

Projektet vil indbefatte tre af Maersk Supply Service's ankerhåndteringsskibe, der skal holde FPSO'en på positionen, udover de ligeledes skal være platform for undersøiske operationer i forbindelse med projektet.

Dette vil være tredje gang, Maersk Supply Service er hyret ind af Shell Brasil til opgaver med FPSO’en, efter at have afsluttet en stationsopgave under nødfjernelsen af et gasløfterrør tidligere i år, og et projekt, der havde til formål at forlænge fortøjningslinernes levetid i 2019.

Konsolidering i Brasilien

Når det nye projekt er afsluttet, vil Maersk Supply Service have udskiftet eller vedligeholdt hver enkelt af fortøjningslinerne, der holder ’FPSO Fluminense’ på positionen.

- Vi er meget glade for, at Shell Brasil endnu en gang har vist denne tillid til Maersk Supply Service, og vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at levere service af høj kvalitet og sikker drift til vores klient, udtaler Rafael Thome, adm. direktør for Brasilien hos Maersk Supply Service.

Maersk Supply Service fortsætter med at konsolidere sin tilstedeværelse i Brasilien, både gennem sine kontrakter med Shell Brasil og det store Mero2-projekt på vegne af Petrobras, med dets integrerede markedsudbud af projektledelse, teknisk ekspertise og bugserings- og fortøjningsløsninger, oplyses det endvidere i meddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078