23948sdkhjf

Se forvandlingen af kæmpeejendom på Københavns Rådhusplads

Stilladser og håndværkere signalerer, at Helmerhus-karréen på Rådhuspladsen i København nu får foretaget en markant ansigtsløftning.

Hverken hos den ansvarlige tegnestue, Henning Larsen, eller hos bygherren, tyske AM Alpha, er man på nuværende tidspunkt klar til at offentliggøre de konkrete planer, men fagmediet EjendomsWatch er kommet i besiddelse af materiale, der afslører adskillige detaljer omkring ombygningen.

Byggeriet, der i et notat beskrives som ”state of the art,” består overordnet set af fire elementer, hvoraf det første inkluderer renovering af facaden og ”en komplet indvendig nedrivning og nyindretning af indvendige arealer,” lyder det ifølge EjendomsWatch.

Derudover vil der i ejendommens gård blive opført en såkaldt ”forbindelsesbygning,” ligesom der vil blive foretaget ”overdækning af gårdareal mellem stue og første sal.”

Oppe i højderne vil taget og bygningens femte sal blive erstattet af en helt ny tagkonstruktion, og mellem ejendommens fire centralt placerede tårne vil der sågar blive opført ”en sjette sals kontoretage med 360 graders udsigt over byen.”

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125