23948sdkhjf

ME Production får ny ejer

Rederiet Torm har købt en ejerandel på 75 procent i ME Production, der især er kendt for sin produktion af scrubbere til skibe.

De to virksomheder har samarbejdet i årevis, blandt andet gennem et joint venture-partnerskab til produktion af netop scrubbere og andet energireducerende udstyr.

Takket være dette har Torm været i stand til at installere scrubbere udviklet og produceret af ME Production eller det fælles joint venture på mere end 50 skibe.

Torm køber de 75% ejerandel af den nuværende ejer og grundlægger, Jens Peter Faldt. ME Production vil fortsætte som en uafhængig, selvstændig enhed og vil fortsætte med at betjene sine eksisterende kunder.

Den nuværende ledelse og produktionsteamet hos ME Production vil fortsætte uforandret, og Jens Peter Faldt vil fortsætte som CEO. Jens Peter Faldt beholder 25 procent af aktierne.

- Med den nye ejerskabsstruktur med Torm vil MEP have et stærkere fundament til at udvikle virksomheden. Vores mission er fortsat at skabe renere luft ved at udvikle grønne løsninger og ved at hjælpe vores kunder med at reducere deres miljøpåvirkning. Den ambition er blevet styrket nu, hvor vi kan kombinere MEP’s viden inden for forskning og produktion af teknisk udstyr med Torms erfaring inden for shipping, siger Jens Peter Faldt i en pressemeddelelse.

Med dette partnerskab tager Torm endnu et skridt på miljøområdet ved at tilføje en ny miljøudviklingsenhed med ejerandelen af MEP.

Jesper S. Jensen, chef for den tekniske division i Torm, siger:

- Vi er glade for at indgå i et endnu mere integreret partnerskab med MEP, hvor vi kan fortsætte vores rejser hen imod dekarbonisering. Jeg er overbevist om, at det vil hjælpe os med at nå vores miljømæssige mål, når vi forener de erfarings- og udviklingsmæssige ressourcer hos MEP med de operationelle styrker hos Torm, hvor vi har besluttet at trykke på fast forward for at kunne levere en 40 procent reduktion i 2025 og 45 procent i 2030 sammenlignet med 2008.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11