23948sdkhjf

Midtjysk totalentreprenør sætter sidste punktum ved Aarhus

Direktør i udviklings- og ejendomsselskabet Hesø Group, Henrik Thomse, købte en grund i Aarhus-forstaden Tilst tilbage i 2010. Siden er der blevet udarbejdet lokalplan, samt udviklet, udlejet og opført omkring 10.000 kvm bygninger til en række konceptbutikker og restauranter, og nu sætter udviklerenen sammen med totalentreprenør NRE det sidste punktum.

Med den endelige byggetilladelse i hus lige op til sommerferien, kunne entreprenørerne igangsætte klargøringen af det sidste byggefelt, som ligger i allerførste række til indfaldsvejen Viborgvej, og allerede nu kan man se råhuset til den kommende fastfood-restaurant, Burger King, som forventes at åbne i november 2022.

Foruden opførslen af Burger King på grunden i Tilst, så pågår der sideløbende også en om- og nybygning, hvor Aaskov Entreprise etablerer både en ny Jem & fix lavprisbyggemarked, et nyt FitnessWorld-center samt et domicil til Rigtig Kaffe-koncernen.

Samtidig med projektet på i Tilst er Hesø Group i gang med at opføre endnu en Burger King-restaurant i Høje Taastrup, hvor NRE Denmark blev præsenteret som entreprenør i november sidste år. Restauranten bliver en del af et 17.000 kvm stort butiksområde, som Hesø har udviklet og er i gang med at opføre på den 45.000 kvm store grund, ’Vindmøllegrunden’, som selskabet købte af Ikea i 2021. Det samlede projekt åbner i foråret 2023.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094