23948sdkhjf

Sweco finder ny afdelingsdirektør til Byggeri-divisionen

Arkitekt- og ingeniørvirksomheden Sweco styrker sin Byggeri-division med ansættelsen af Stig Lohmann-Devantier som afdelingsdirektør til Byggeri-divisionen. I stillingen som afdelingsdirektør for Bygherrerådgivning, Byggeledelse & Arbejdsmiljø får han ansvar for den landsdækkende forretning.

Det skriver Sweco i en pressemeddelelse.

Stig Lohmann-Devantier er uddannet maskiningeniør med speciale i energi og installationer og har en HD i ledelse og organisation. Han kommer med mangeårig erfaring som både bygherre, rådgiver og entreprenør med indgående kendskab til bygge- og energibranchen i ind- og udland.

Med sig i bagagen har han en lang karriere i Ørsted som projektleder og siden chef, fra Cowi som bygherrerådgiver og dernæst afdelingschef med ansvar for 80 medarbejdere inden for bygherrerådgivning og byggeledelse herunder ansvar for strategi, kunder og udvikling. Senest har han været afdelingschef i ABC – Rådgivende Ingeniører.

- Som bygherrerådgivere, byggeledere og arbejdsmiljøkoordinatorer spiller vi en vigtig rolle ved at hjælpe private og offentlige bygherrer godt fra start til mål, bidrage med værdi og skabe tryghed i de spændende tider, hvor samfundsudviklingen og nye lovkrav sætter rammen for en fælles bæredygtig fremtid, siger Stig Lohmann-Devantier i pressemeddelelsen.

Han afløser Henrik Leksø på posten, der er skiftet internt til en stilling som afdelingsdirektør i Sweco Facilities Management.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14