23948sdkhjf

Danskertræf på K-messe: Kom til Plastindustriens netværksreception

Hør om "den tyske model", når tyske forskere beretter om samarbejde med tysk plastindustri og mød andre danskere på K-messen mandag den 24. oktober

Det er tre år siden, at den globale plastbranche sidst var samlet på K-messe. Men nu går det snart igen løs i Düsseldorf.

19.-26.oktober forventes flere end 1.000 udstillere og over 250.000 besøgende at lægge vejen forbi K.

Der er med andre ord tale om verdens største plastmesse. Skal du med? Så skal du overveje at lægge vejen forbi den danske brancheorganisation Plastindustrien, der mandag den 24. oktober inviterer danske gæster til en event, der i år er delt op i to dele.

Den første del starter kl.12.30, hvor man kan blive klogere på samarbejder mellem tyske vidensinstitutioner og tysk industri.

Plastindustriens tyske søsterorganisation, Kunststoffland Nordrhein-Westfalen har inviteret tyske forskningsinstitutioner til at fortælle danskerne om plasttekniske projekter med tysk industri.

Man kan blandt andre møde tyske forskere og repræsentanter fra Fraunhofer, University of Duisburg og RWTH Aachen University.

Uddannelseskonsulent Jo Dietrich fortæller om baggrunden for det tyske besøg:

- I foråret 2022 var Plastindustrien på studietur i Tyskland med vores tyske kolleger, og her opstod idéen om at dele tyske cases til inspiration for danske virksomheder. K-messen er en oplagt ramme til det formål. Vi skal høre om de mange spændende, tyske projekter, der er i gang, og tyskerne skal gøre os klogere på den tyske model, siger Jo Dietrich til Plastforum.

Netværksreception

Anden del af eventen er en gentagelse af succesen fra 2019, hvor danske gæster samledes med Plastindustrien som værter, i et lille "pusterum" fra den til tider overvældende K-messe.

Receptionen varer fra kl. 14.00 – 17.00, og medlemmer såvel som ikke-medlemmer af Plastindustrien er velkomne.

- Vi véd af erfaring, at K-messe er en af største begivenheder for den danske plastbranche, og derfor giver det mening, at vi som brancheorganisation er et naturligt samlingspunkt for den store, danske delegation. Vi har jo prøvet det to gange tidligere - senest i 2019 - og vi har fået rigtig gode tilbagemeldinger på receptionen, som blev brugt til at netværke og til at dele messeerfaringer, siger Plastindustriens adm. direktør Thomas Drustrup.

Det er gratis at deltage i både del 1 og del 2 mandag den 24. oktober. Tilmelding er dog nødvendig af hensyn til de praktiske forberedelser.

Event afholdes i samarbejde med PVC Informationsrådet og EPS-Branchen i Room 13 (CCD South).

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093