23948sdkhjf

Semco Maritime underskriver 5-årig kontrakt med Aker BP i Norge

Aker BP har tildelt Semco Maritime en kontrakt på levering af offshore-mandskab til selskabets olie- og gasinstallationer på den norske kontinentalsokkel for 2022-2027.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Semco Maritime har siden 2016 leveret specialiseret arbejdskraft til Aker BP under en rammeaftale om levering af offshore-mandskab, og den nye kontrakt medfører en fortsættelse af samarbejdet i 2022-2027 med mulighed for 12 + 12 måneders forlængelse.

- Vi er stolte og ydmyge over den tillid, som Aker BP viser os med underskrivelsen af denne kontrakt for en ny periode, og vi vil gerne takke vores dygtige indlejede kolleger for at gøre dette muligt samt vores medarbejdere for at sikre kvaliteten i vores leverance. Aker BP er en vigtig kunde for os, og vi ser frem til bygge videre på den stærke relation og udvikle samarbejdet over de næste fem år, siger Senior Vice President, Rig & Offshore Marine, Semco Maritime, Nikolaj Vejlgaard.

Kontrakten omfatter levering af mandskab til oliefelterne Valhall, Ula, Ivar Aasen, Alvheim og Skarv. Den langsigtede aftale danner et solidt grundlag for videreudvikling og innovation med Aker BP på kommende opgaver.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078