23948sdkhjf

Hilti klar med 70 nye værktøjer på ny batteriplatform

Nuron, som er en helt ny 22V-batteriplatform, er den største lancering i Hilti’s historie

Efter verdenspremieren i Nordamerika, er Hilti's nye batteriplatform Nuron nu klar til at blive lanceret på det danske marked. Nuron lanceres med flere end 70 produkter og er den største lancering i Hilti’s historie.

Marketingdirektør for Hilti Danmark, Anders Stilling Johansen, forklarer, at udviklingen af Nuron er baseret på mange års forskning og indsigt i branchen. Et af de vigtigste aspekter ved udviklingen af den nye platform har netop været at forstå kundernes arbejdsopgaver og de udfordringer, de møder i deres daglige arbejde.

Derfor er Nuron ikke bare et nyt sæt værktøjer eller batterier, men Hilti’s svar på fremtidens batteriværktøj, som kan gøre byggepladser fuldt batteridrevne - både når det gælder små og store opgaver

- Vi vil gerne tilbyde vores kunder de bedste værktøjer og løsninger, så de kan fokusere på det, de er bedst til, på en sikker og effektiv måde, siger Anders Stilling Johansen.

Mere power

Udover fordelen ved at kunne anvende samme 22V Nuron batteri til de mere end 70 maskiner på platformen, er der mere power i det nye batteri- Det betyder, at Nuron-batteriet kan bruges til tunge opgaver, som tidligere kun har kunnet løses med værktøjer med ledning, benzin eller tunge batterier med højere spænding.

Ifølge Hilti leverer den nye platform højere strømoverførsel, end man kan opnå med mange ledningsværktøjer.

Hilti har også re-designet værktøjerne, så de nu vejer mindre, har ergonomiske greb og en forbedret robusthed. Samtidig har Hilti introduceret SensTech, som er en teknologi, der f.eks. automatisk stopper en vinkelsliber, når man løsner sit greb på den, og dermed mærkbart reducerer risikoen for ulykker. Desuden er Hiltis vibrations- og støvreduktionssystem og aktive momentstyringsteknologi gjort tilgængelige bredt i Nuron-porteføljen.

Værktøj i skyen

Ved at forbinde alle Hilti's værktøjer til skyen kommer værktøjerne med ind i den digitale tidsalder. Når kunderne overfører data til skyen, kan de bruge ON!Track softwareløsningen til at forbedre produktiviteten, holde styr på værktøjerne og forhindre, at de bliver forlagt eller ligger ubrugt hen. Den indsamlede data omfatter information om anvendelsen, opladningssteder og batteritilstand.

På den måde kan man sikre, at man arbejder med batterierne under optimale forhold og får den bedst mulige ydeevne. Informationen og indsigterne kan sammen med Hilti's Fleet Management løsning bruges til løbende at sikre en optimal og produktiv værktøjspark, og samtidig opnå en cirkulær økonomi, da produkter der ikke længere fungerer optimalt indsamles, genbruges og genanvendes.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109