23948sdkhjf

Ny topledelse på plads hos VMS Group

Den maritime servicevirksomhed VMS Group i Frederikshavn besætter ny topledelse med erfarne, interne kræfter

VMS Group med hovedsæde i Frederikshavn og afdelinger i Brasilien og Namibia behøvede ikke at kigge langt for at sammensætte en ny direktion, efter at selskabets bestyrelse tidligere på året traf beslutningen om, at det var tid til et profilskifte på direktørposten.

Et makkerpar med mange års erfaring, også internt hos VMS Group, udgør den nye topledelse. Selskabets CFO igennem de seneste fem år, Kim Bengtsen, er udpeget til ny administrerende direktør, mens CCO igennem de seneste tre år, Kristian Kaasing Larsen, er ny sideordnet direktør.

- Vi er utroligt tilfredse med at kunne præsentere en ny ledelse, som består af gode og erfarne folk med kompetencer, der komplementerer hinanden Morten Vestergaard, bestyrelsesformand hos VMS Group

Velfungerende makkerpar

Ejer og stifter af VMS Group, Morten Vestergaard, tiltræder dermed igen som bestyrelsesformand efter midlertidigt at have fungeret som administrerende direktør i rekrutteringsperioden.

- Vi er utroligt tilfredse med at kunne præsentere en ny ledelse, som består af gode og erfarne folk med kompetencer, der komplementerer hinanden. At de ovenikøbet igennem de seneste fem år har vist sig som et velfungerende makkerpar, der forstår og anerkender værdien af godt samarbejde på tværs i vores organisation, er blot endnu et plus, siger Morten Vestergaard.

De formelle titler bliver Kim Bengtsen som CEO og Kristian Kaasing Larsen som executive vice president.

Lokal og international erfaring

58-årige Kim Bengtsen, der har en baggrund som cand.merc. fra Aalborg Universitet, har tidligere i en årrække været administrerende direktør for Brønderslev-virksomheden Al-Ko Ginge. Han stammer fra Hirtshals, og blev ansat som CFO i VMS Group i juni 2017.

55-årige Kristian Kaasing Larsen er uddannet maskinmester og blev i april 2015 ansat som administrerende direktør for VMS Groups afdeling i Brasilien, VMS do Brazil Ltda i Niterói nær Rio de Janeiro, inden han i 2019 tiltrådte som CCO for VMS Group. Blandt hans tidligere erfaringer er en periode som site manager ved Hyundai Skibsværftet i Sydkorea samt flere år som teknisk direktør ved det amerikanske boreselskab Pacific Drilling.

Den nye ledelse tiltrådte officielt den 1. september.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094