23948sdkhjf

Ingen synlige flammer om bord på ’Stena Scandica’

Branden er under kontrol – det ryger, men der er ingen åbne flammer, lyder den seneste melding fra Sjöfartsverket til flere svenske medier om branden om bord på Stena Lines’ ro/pax-færge ’Stena Scandica’.

Branden brød ud kort efter middag i dag, mens færgen befandt sig nord for Gotland undervejs fra Norvik (Nynäshamn) i Sverige til Ventspils i Letland. 

Stena Line oplyser, at der er 241 passagerer om bord og 58 besætningsmedlemmer. Rederiet oplyser endvidere, at branden blev registeret om bord kl. 12:29, og at der ikke er sket personskade.

På luftfototos publiceret på internettet ses passagerer med redningsveste forsamlet på færgens øverste dæk. Der er imidlertid ingen synlig røg at se på billederne. Flere fartøjer, heriblandt ro/pax-færgen ’Visby’ og flere små redningsfartøjer, befinder sig lige nu på positionen. Der er ingen meldinger om, at der skal finde en evakuering sted fra ’Stena Scandica’.

Den 35.000 Bt. og 222 meter lange ro/pax-færge ejes af Stena-gruppens danske rederi Stena Rederi A/S i Hellerup. Færgen er derfor sammen med ’øvrige fire skibe fra Stena-gruppen indregistreret i Dansk International Skibsregister.

De foreløbige meldinger lyder på, at branden startede i en reefertrailer på et af færgens vogndæk.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094