23948sdkhjf

Shaping New Tomorrow får landsholdsstjerne som ambassadør

Det unge fodboldidol  er den seneste i en lang række af sportsstjerner, der gør sig som brandambassadører

Det nordjyske modefirma Shaping New Tomorrow fortsætter udbredelsen af samarbejder med brandambassadører og har scoret en aftale med landsholdsspiller i fodbold Joakim Mæhle.

- Det er ingen hemmelighed, at vi rigtig gerne vil bakke op lokalt her i Nordjylland. Og med alle de internationale sportsstjerner, der i øjeblikket fylder godt op i det nordjyske landskab, er vi selvfølgelig stolte over at indgå samarbejder som disse, siger medstifter og adm. direktør i Shaping New Tomorrow Kasper Ulrich.

Aalborg Håndbold er også kommet med ombord og vil i den kommende tid tone frem på sociale medier iført det lokale tøjfirmas tråde. 

Tidligere har man samarbejdet med bl.a. en tysk fodboldspiller og sønderjysk MMA-kæmper, og Kasper Ulrich forklarer det med, at der fra sportsverdenen går en rød tråd til Shaping New Tomorrows produktunivers, hvor man har formået at bringe sportstøjets funktionalitet, komfort og slidstyrke ind i det stilrene herretøj.

Mode i sportsfolk

Det nye samarbejde med lokale sportshelte er ikke forbeholdt tøjfirmaet fra Aalborg. De skriver sig ind i en lang række af danske modeselskaber, der bruger sportsfolk som ambassadører. 

Blandt andre kan nævnes Løvens Hule-deltageren Barons, der for nylig har fået fodboldikonet Michael Laudrup som levende reklamesøjle. Også Formel 1-køreren Kevin Magnussen har ladet sig vise frem i de klassiske skjorter.

Solbrillefirmaet Christopher Cloos har på sportssiden af ambassadører satset mere internationalt - hvorfra også en stor del af salget kommer - men har tidligere samarbejdet med bl.a. Nicklas Bendtner.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.25