23948sdkhjf

GSV køber ”tæt samarbejdspartner”

Den store materieludlejer til bygge- og anlægsindustrien, GSV, overtager Holbæk Lift og Materieludlejning med 20 ansatte og får dermed en afdeling i Nordvestsjællands største by, Holbæk.

Holbæk Lift og Materieludlejning er i forvejen en tæt samarbejdspartner, og opkøbet sker for at få GSV tættere på kunderne i Nordvestsjælland og bygge videre på en i forvejen stor kundekreds i området, lyder det i en pressemeddelelse om opkøbet.

Gennem fire årtier har Holbæk Lift og Materieludlejning opbygget en udlejningsvirksomhed med nu 20 medarbejdere og cirka 2500 stykker materiel i flåden.

Solid forretning

De seneste år har firmaet leveret solide økonomiske resultater – i 2021 og 2020 overskud før skat på henholdsvis 9 og 8 mio. kr.

Én af årsagerne er – lyder der fra parterne – et tæt samarbejde med GSV, som har brugt Holbæk-virksomheden som fast leverandør i en årrække. Dermed passer både medarbejdere, kundekreds og materiel passer til GSV.

Ifølge adm. direktør i GSV, Dan O. Vorsholt, handler handlen i høj grad om lokal tilstedeværelse og perspektivet i at udvikle og fortsætte de gode relationer til håndværkere og entreprenører i området.

– Det er vigtigt for os, at GSV er dér, hvor vores kunder er. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu udvider med endnu en afdeling - nu i Holbæk. Men det er jo ikke bare en afdeling, vi overtager, siger Dan O. Vorsholt og påpeger, at der også er tale om en ejers livsværk og 20 nye kollegaer.

Overtager et livsværk

Også Jens Peder Pedersen, som har stået i spidsen for Holbæk Lift og Materieludlejning siden 1981, udtrykker sig i glade vendinger:

– Det er et livsværk, som jeg startede i 1981, og med GSV som nye ejere ser jeg endnu lysere på fremtiden, for virksomheden, vores medarbejdere og kunder. Vi har længe haft et godt og tæt samarbejde med GSV, og derfor overdrager jeg trygt nøglerne til dem, siger Jens Peder Pedersen.

Det er planen, at Jens Peder Pedersen vil blive som daglig leder i GSV afdelingen i Holbæk i en overgangsperiode og vil derefter overgå i en mere kommerciel rolle i GSV.

HOLBÆK LIFT & MATERIELUDLEJNING A/S
Regnskabsår 2021 2020
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 29,7 26,2
Primært resultat 9,4 8,4
Resultat før skat 9,0 8,0
Årets resultat 7,0 6,2
Egenkapital 51,4 46,4
Antal ansatte 14 12
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Læs mere om: GSV
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093