23948sdkhjf

Ungarsk byggekonglomerat: Vi har to adgangsbilletter til danske byggeopgaver

Med afsæt i det stigende fokus på bæredygtighed i Danmark samt krav til private og offentlige udviklere om at levere endnu mere bæredygtige byggeløsninger i de kommende år retter den ungarske leverandør af blandt andet facadeløsninger, KÉSZ Metalctech, nu fokus mod det danske byggeri.

– Der kommer til at ske en revolution af måden, vi bygger på i fremtiden, og Danmark er et foregangsland med nogle af de mest ambitiøse byggerier i verden, både i forhold til design og implementeringen af innovativ, bæredygtig teknologi, siger Róbert Barócsi, adm. direktør for KÉSZ Metaltech, i en pressemeddelelse fra firmaet.

KÉSZ Metaltech er en del af KÉSZ Group, en af Ungarns største byggevirksomheder med 2.500 medarbejdere i fem lande, som igennem mange år har leveret facadeløsninger i metal, glas, keramik og præfabrikeret beton til sportshaller, indkøbscentre samt bolig- og erhvervsejendomme i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Virksomheden leverer ikke kun materialer, men har også egne bygningsarkitekter, bygningsingeniører og projektledere til at implementere opgaverne.

Fremhæver stordriftsfordele

Selvom priserne på stål, jern og aluminium er faldet siden toppen i marts, så ligger de fortsat højt sammenlignet med for blot få år siden. Og netop det faktum gør også virksomheden konkurrencedygtig på prisen, lyder det.

– Vi producerer 22.000 ton stål om året og udfører omkring 100.000 kvm facadeløsninger i stål, jern, keramik og glas om året. Udover at vi udvikler og producerer egne materialer, så håndterer vi også byggeprojekterne fra start til slut. Og de stordriftsfordele gør os ekstra relevante, uddyber Róbert Barócsi.

I øjeblikket er han og ledelsen i virksomheden i gang med en indsats, der skal bringe virksomheden i spil i forhold til kommende danske bygge- og infrastrukturprojekter. Blandt andet er man i øjeblikket ved at færdiggøre en ansøgning om at blive leverandør til Københavns Metro.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
MAN Energy Solutions indgår partnerskab med RUC
Rockwool-produkter leveret i russisk besat by uden samtykke
Dispensation til fordel for bygherre: Får lov til at fjerne 2400 kvm beskyttet natur
Milliardstort klimatilpasningsprojekt bremset: Nu vil kommunen have miljøminister på sagen
Super Dæk Service og Bosch indgår samarbejde: Dæk er stadig kerneforretningen
Venstre fortsætter forhandlinger: Kræver høje ambitioner
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Leder IDAG
Søfart
PlastForum DK
Kommunefokus
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.065