23948sdkhjf

Automatikmesse høster ros - og blandede karakterer

Der er skudt hul på dag nummer to på Automatikmessen i Brøndby. Førstedagen får lidt blandet vurdering fra udstillerne

Aktivitetsniveauet på førstedagen på årets Automatikmesse får blandede karakterer fra udstillerfeltet.

Begynder vi i toppen af skalaen, lyder der ros fra AVN Teknik, som er yderst tilfredse med at være tilbage i Brøndby Hallen på fuld damp efter corona.

- Hallen er fyldt op og gangene summer af liv akkurat som før Corona. Det er bare dejligt at mærke, hvordan de besøgende, og os udstillere, nyder at kunne mødes - face to face. Den menneskelige kontakt kan ikke erstattes af Zoom eller Teams, siger salgskonsulent Flemming Blauert fra AVN Teknik om førstedagen på Automatikmessen.

Han har på messens første dag blandt andet mærket stor interesse for AVN's nye FDA fødevaregodkendte aktuator, som på Automatikmessen udstilles for første gang i Danmark.

Kunderne vil snakke leveringssikkerhed

Også hos udstilleren Solar betegnes førstedagen som ok.

Solar er sourching-partner for industrien, og den aktuelle usikkerhed i markedet om levering af komponenter giver aktivitet på standen.

- Det var en udmærket første dag på messen, og vi mødte en god blanding af nye og eksisterende kunder. Vi fik en del leads ud af førstedagen, siger Jan Finn Pedersen, der er sælger hos Solar.

Kunder vil være online

På en messe som Automatik møder alle udstillere naturligvis op med håbet om at stå ansigt til ansigt med en masse mennesker.

Men ikke ale fik forventningerne indfriet. På standen hos Eberhardt Procesinstrumentering hang mundvigene en smule nedad efter første dag på messen.

- Tirsdag var stille, og vi havde forventet mere aktivitet oven på corona, så nu håber vi på lidt flere mennesker i dag, siger Kristian Rasmussen, produktchef i Eberhardt.

Han er ligesom sin kollega, salgsingeniør Søren Agerbæk, spændt på, hvordan kunderne i fremtiden vil angribe messerne.

- I hverdagen mærker vi jo, at kunderne efter corona i stigende grad foretrækker onlinemøder. Så det er spændende, hvordan det smitter af på messerne, lyder det fra Søren Agerbæk.

Automatikmessen fortsætter i Brøndby Hallen i dag og i morgen. Messen byder på 138 udstillere og konferenceprogram alle dage.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079