23948sdkhjf

Arkitektfirma med 300 ansatte udvider ledelsen med to

Efter et succesfyldt år arkitektfirmaet Aart koncernledelsen med to nye profiler med ambitionen om at styrke sin position i Skandinavien, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Anne Aksglæde Stahl startede ved indgangen til september i en nyoprettet stilling som CMO (Chief Marketing Officer) i Aart. Hun kommer fra en stilling som kommunikationsdirektør i Sweco og skal bistå den øvrige ledelse i arkitektfirmaet i den fortsatte udvikling og positionering. 

Det samme gælder CPO (Chief People Officer) Gitte Myrup Andersen, som har været i Aart siden 2017, og som også er indtrådt i koncernledelsen.

– Aart er vokset hastigt, særligt inden for det sidste år med opkøbet af Mangor & Nagel – en del af Aart – i Danmark, ligesom vi har vækstet i både Oslo og Stockholm, hvor vi for nylig er flyttet til nye og større kontorer, , siger Torben Skovbjerg Larsen, adm. direktør og stiftende partner, i pressemeddelelsen.

– Anne og Gitte tilfører stærke kompetencer inden for organisation, kultur, kommunikation og strategi, og vi ser en stor styrke i en koncernledelse med en bred faglig palette og et større strategisk fokus.

Erfaring med firmaintegration

I sine fem år i arkitektfirmaet har Gitte Myrup Andersen stået i spidsen for udviklingen af det, som firmaet betegner den meningsfulde arkitekturarbejdsplads med fokus på rekruttering, fastholdesesinitiativer, kompetence- og lederudvikling. Gitte er tidligere HR-chef i Schmidt Hammer Lassen Architects og HR Partner og konsulent i TDC og Human House.

Anne Aksglæde Stahl har flere års erfaring i krydsfeltet mellem kommunikation og marketing i byggebranchen – senest som kommunikationsdirektør og medlem af landeledelsen i Sweco, hvor hun blandt andet har spillet en rolle i integrationen og rebranding af Årstiderne Arkitekter og Kant arkitekter i Sweco Architects.

– Aart står et rigtig spændende sted med 300 dygtige medarbejdere, der arbejder på tværs af Skandinavien, siger Anne Aksglæde Stahl og tilføjer, at hun ser frem til at sætte sin erfaring i spil i integrationen mellem Aart og Mangor & Nagel.

Den samlede koncernledelse i Aart består nu af de tre stiftende partnere CEO Torben Skovbjerg Larsen, CCO Anders Strange og CINO Anders Tyrrestrup samt CFO Rune Haack Quist Hove, CPO Gitte Myrup Andersen og CMO Anne Aksglæde Stahl.

Ejerkredsen er uændret og består af Torben Skovbjerg Larsen, Anders Strange, Anders Tyrrestrup, Nanna Flintholm og Mads Nygaard.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094