23948sdkhjf

Arkitekter vinder skoleprojekt på 7.000 kvm

Præstemoseskolen i Hvidovre Kommune skal have plads til et ekstra spor, og de eksisterende bygninger skal indrettes, så de lever op til fremtidens krav.

Nu har kommunen udpeget et team med Mangor & Nagel som totalrådgiver til at realisere projektet, mens Aart er med som rådgiver inden for bæredygtighed. Holdet består desuden af Nerd Architects, Dominia Rådgivende Ingeniører og Urbanlab Nordic. Det oplyser Mangor & Nagel.

Projektet omfatter både tilbygning, ombygning og renovering af skolen samt udarbejdelse af en ny helhedsplan for hele skolens område.

Ambitionen med udvidelsen og ombygningen af skolen er både at skabe plads til skolens voksende antal af elever, og at give eleverne nye muligheder for læring og bevægelse – blandt andet med opførelsen af en ny multisal, der også vil kunne bruges af foreninger inden for kultur- og fritidsområdet i Hvidovre Kommune, samt etableringen af nye, moderne undervisningsfaciliteter.

Det samlede areal for udvidelsen af Præstemoseskolen er på 3.600–4.000 kvm, mens områderne, hvor der skal ombygges og renoveres, er 2.500–3.000 kvm.

Mangor & Nagel har siden foråret 2022 været en del af Aart, og Præstemoseskolen er den første opgave, parterne har budt på sammen.

Inviterede fire på banen

Som Licitationen - Byggeriets Dagblad kunne fortælle i foråret, havde Hvidovre Kommune prækvalificeret fire teams af arkitekter, ingeniører og andre rådgivere, som kunne byde ind på totalrådgivningen.

Ud over vinderholdet var der tale om hold med Erik Arkitekter, Wissenberg og Opland, JJW Arkitekter, Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma og Keingart, samt Sweco Danmark.

Artiklen er en del af temaet Politik.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094