23948sdkhjf

Brancheorganisation: Energipakke kan redde arbejdspladser

Tekniq Arbejdsgiverne bifalder den nye energipakke for at være en afgiftsnedsættelse og ikke en tilskudsordning.

Den nyligt vedtagne energipakke kan give mere ro på for virksomhederne. 

Det mener brancheorganisationen Tekniq Arbejdsgiverne, skriver de i en pressemeddelse.

- Vinterhjælpen er kærkommen. Borgere og virksomheder er presset fra alle sider i øjeblikket: Stigende inflation, skyhøje energipriser, usikkerheder på arbejdsmarkedet bare for at nævne nogle eksempler. På den korte bane har vi nu lidt mere ro på bagsmækken - nu skal vi forberede os på det lange løb, siger Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i Tekniq Arbejdsgiverne i pressemeddelelsen.

Troels Blicher Danielsen roser især nedsættelsen af elafgiften.

- Lavere elafgift kan hjælpe med at holde temperaturen oppe i de danske hjem og holde gang i maskinerne i virksomhederne. Dermed kan det også være med til at redde danske arbejdspladser, siger Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i Tekniq Abejdsgiverne.

Han er især tilfreds med en afgiftsnedsættelse i stedet for eksempelvis en tilskudsordning, som ofte ender med at blive bureaukratisk.

-Virksomhederne skal fokusere på at drive virksomhed. Det er det, de er bedst til. Derfor skal vi også sørge for, at de incitamenter, vi giver til blandt andet den grønne omstilling, ikke er omspundet af bureaukrati. I den forbindelse er en målrettet afgiftsnedsættelse en både enkel og effektiv løsning, siger Troels Blicher Danielsen.

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111