23948sdkhjf

Torben Hollmann stopper - FOA skal have ny formand

Landets social- og sundhedspersonale skal have ny sektorformand. Torben Hollmann stopper efter ni år i toppen af Foa, hvor han fratræder stillingen som sektorformand for social- og sundhed.

Det skriver Foa i en pressemeddelelse.

- Torben har sat et stort aftryk på social- og sundhedspolitikken til gavn for Foas medlemmer. Han har talt medlemmernes sag og kæmpet for vores kollegaer ude på arbejdspladserne – ofte fra tidlig morgen til sen aften. Det fortjener kæmpe ros og tak. Vi kommer til at savne en fremragende kollega. Samtidig er det med stor respekt for den beslutning, Torben har truffet, at vi nu sender ham videre, siger Mona Striib, forbundsformand i Foa.

Fra 1. november vender Torben Hollmann tilbage til Næstved Kommune, hvor han tidligere har arbejdet fra 2010-2014. Denne gang sker det som ny centerchef for ’Center for sundhed og ældre’ med cirka 1600 medarbejdere under sig.

- Jeg er stolt af de resultater, vi har opnået for Foas medlemmer. Det er virkelig en holdindsats, hvor rigtig mange har trukket igennem. Det har været sjovt, og det har været spændende og lærerigt. Det har også været hårdt, og jeg skal ikke lægge skjul på, at min kæreste og mine børn ser frem til, at jeg snart kan være hjemme til spisetid en gang imellem. Jeg glæder mig også til at komme tættere på det sundhedsfaglige arbejde og være med til at gøre en forskel for borgerne i Næstved Kommune sammen med de dygtige medarbejdere, siger Torben Hollmann.

Frem mod valget af ny sektorformand for Foas social- og sundhedssektor, der finder sted 6. december 2022, overtager forbundsformand Mona Striib en række af sektorformandens opgaver og hverv.

Artiklen er en del af temaet Politik.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Fra kontingent i en cigarkasse til 67.000 tilskuere og et velkendt brand: Organisationer hylder Skills
Lakridsmager troede, at han stod med et usælgeligt produkt: - Det grænser sig til vanvittige
Plastproducent går konkurs
EU-udspil skal fremme genanvendelse af plastaffald
Frugt bærer frugt: Medarbejdere giver donation til julehjælp
Inflationen falder en smule i eurolandene
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Leder IDAG
Søfart
PlastForum DK
Kommunefokus
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.093