23948sdkhjf

Dansk Autogenbrug har seks ønsker til valgkampen

Motor-magasinet har spurgt de toneangivende brancheorganisationer om deres ønsker og håb for valget 2022. Her svarer Dansk Autogenbrugs direktør, Adam Pade, hvad han håber bliver valgkampens temaer.

Folketingsvalget står for døren – helt præcist skal danskerne til stemmeurnerne tirsdag d. 1. november 2022.

Motor-magasinet har spurgt de toneangivende brancheorganisationer i autobranchen om deres ønsker og håb.

Adam Pade fra Dansk Autogenbrug kommer her med sine ønsker til valgkampen.

Grøn omstilling i øjenhøjde

- Den grønne omstilling har alt for lidt fokus på cirkulær økonomi. Opprioriter The Right to Repair, italesæt levetidsforlængelse og reparerbarhed, studér håndværkets metoder for omsorgsfuld ressourceanvendelse.

Skatter og afgifter

- Skatte- og afgiftspolitikken bør tilrettelægges, så smv’erne ikke bliver flået eller forskelsbehandlet i forhold til store virksomheder - særligt under hensyn til den akutte energikrise og indførelsen af CO2-afgiften.

Stop for de administrative byrder

- Gør livet lettere, når det gælder indberetninger af data, ansættelse af medarbejdere, herunder at tage imod - og kunne sige farvel - til medarbejdere på kanten af arbejdsmarkedet

Opprioritering af erhvervsuddannelserne

- Vores virksomheder beskæftiger medarbejdere med vidt forskellig baggrund, men fælles for de fleste er dog, at de har en faglært baggrund. Nu MÅ vi tage manglen på faglærte i fremtiden alvorligt: Styrk erhvervsskolerne!

Uforfærdet tilsyn

- Nu MÅ der sættes fokus på for forskelligartede miljø- og arbejdstilsyn med virksomhederne. Det KAN ikke være rigtigt, at man kan slippe af sted med nogen ting i nogle kommuner og ikke andre, og at nogle virksomheder helt kan flyve under radaren.

Bedre lovkvalitet

- Et stop for forhastet lovgivning på baggrund af folkestemning og TV-programmer.

Artiklen er en del af temaet Politik.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079