23948sdkhjf

Dansk industri inviterer til kulturnat: Oplev virksomhedernes maskinrum

Fredag den 14. oktober er der Kulturnat i København og dermed også i Industriens Hus, hvor 14 virksomheder stiller op med både viden og oplevelser for hele familien. 

Her kan man blandt andet game med Astralis, der for alvor har sat Danmark på verdenskortet, når det gælder professionel gaming og e-sport. Du kan også prøve kræfter med LEGO Mindstorms på en ægte bane, og i selskab med Experimentarium undersøge, hvad der sker, hvis en astronaut taber en flødebolle i rummet.

Bæredygtig blomsterbinding, indeklima og hovedet på sømmet

Det er 9. gang, at Industriens Hus deltager i Kulturnatten, og i år er der særlig fokus på både iværksættere, traditionelt håndværk, digital leg og læring, innovative løsninger til den grønne omstilling og ikke mindst oplevelser for hele familien. 

Det er også muligt at binde sin egen miljøvenlige blomsterbuket med Flowering, et dansk startup, der siden 2020 har kæmpet for at gøre blomsterindustrien mere bæredygtig. 

Man kan også opleve på egen krop, hvad et dårligt indeklima egentlig gør ved vores skoleelever med firmaet ÅBN, slå hovedet på sømmet med brancheorganisationen Træsektionen, bygge en vindmølle med HOFOR og høre mere om, hvad danske virksomheder kan gøre for at mindske vandspild i verden.

- De danske virksomheder spiller en unik rolle i løsningen af samfundets udfordringer. Vi glæder os til at byde hele familien velkommen indenfor til Kulturnatten i Industriens Hus, hvor alle gæster vil få en mulighed for at komme tæt på nogle af Danmarks spændende virksomheder, og høre mere om hvordan de arbejder for at løse morgendagens problemer, lyder det fra Morten Høyer, direktør for Public Affairs og kommunikation i DI.

Udover de mange aktiviteter for hele familien, står et team af rundvisere klar til at vise interesserede rundt i det unikke hus og fortælle mere om både DI’s arbejde og historien om Industriens Hus.

Artiklen er en del af temaet Kultur.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Konkurrent overtager mærke og medarbejdere efter konkurs
Magtfuld byggeaktør: "Hvis vi er i nærheden af Aarhus, er Den Gamle By min favorit"
Kendt arkitekt deltager i britisk milliardprojekt
Loop Forum følger op på succesen og satser på vækst i 2023
Klimacenter og rederier roser EU for CO2-kvoter for skibe
Rederier vil have EU til at genoverveje CO2-kvote: Sø- og vejtransport bør have samme vilkår
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Leder IDAG
Søfart
PlastForum DK
Kommunefokus
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.078