23948sdkhjf

Zeppelin viser deres maskiner frem: Teknologi driver udviklingen

Zeppelin har overtaget ansvaret for hele Caterpillars stand på Bauma

Når gæsterne vrimler ind på Caterpillars stand i München, så er det i regi af Zeppelin, som også i Tyskland har ansvaret for CAT-maskinernes udbredelse på markedet. Og i år har Zeppelin faktisk fået ansvaret for hele standen og dermed for alle CAT-maskinerne.

- Sådan har det ikke været altid. Tidligere var det sådan, at Caterpillar selv stod for noget af det, mens Zeppelin stor for noget. Nu er det hele under samme hat, og det er faktisk en fordel, for så kan vi jo fra Zeppelin Danmark vise hele paletten af maskiner frem, siger produktchef Anders Thomsen, der selv er ankommet til messen i dag.

Zeppelin er klar

Han flankeres af distrikschef Brian Østergaard, der har været på Bauma hele ugen.

- Overordnet set er det jo teknologi og elektricificering, der driver udviklingen i øjeblikket, og det skinner også klart igennem her, siger Anders Thomsen.

Overordnet set er det jo teknologi og elektricificering, der driver udviklingen i øjeblikket, og det skinner også klart igennem her Anders Thomsen, produktchef, Zeppelin Danmark A/S

Bredt udvalg

Zeppelin viser blandt andet en 19 tons gummihjulslæsser kaldet 950 GC Electric fre, en 20 tons 320 E, Electric gravemaskine samt en seks tons læssemaskine og en minigraver på 1,9 ton, begge elektriske.

- Blandt teknologierne kan vi jo blandt andet også vise fjernstyrede maskiner, som vi netop har set eksempel på med den store brand på Studstrupværket, og vi har mange andre ting, så der er nok at komme efter, siger han.

 Desuden er der jo rigtig mange andre maskiner, både større og mindre, og CAT-standen er blandt de større på den store messe.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125