23948sdkhjf

Industritekniker er blevet valgt til Folketinget

Der er kommet en rigtig industritekniker, som kan styre en CNC-maskine, ind i Folketinget. 

Den 26-årige Thomas Skriver Jensen, som hidtil har arbejdet på Olav Rasmussen Maskinfabrik i Ullerslev på Fyn, er valgt til folketingsmedlem for Socialdemokratiet. Han synes, at det er på tide, at der kommer noget praktisk erfaring ind på Christiansborg.

- Der er alt for få faglærte i Folketinget. Det gør noget godt for folkestyret af få blandet medlemmerne både af køn og uddannelse. Jeg kan bidrage med konkret erfaring direkte fra gulvet, siger Thomas Skriver Jensen til Tekniqs nyhedsbrev.

Han vil blandt andet gerne ind og påvirke vilkårene for erhvervsskoler i Danmark:

- Jeg er så nyuddannet, at jeg har friske personlige erfaringer med erhvervsskolerne og alle de udfordringer, der ligger med dårlige lokaler, udstyr og miljø. Vi har ikke fået tildelt ordførerskaber endnu, men jeg håber at komme til at arbejde med området, siger Thomas Skriver Jensen.

Med valget af Thomas Skriver Jensen til Folketinget skal kollegerne på Olav Rasmussen Maskinfabrik til at finde en ny tillidsmand. Det var som tillidsmand på maskinfabrikken, at Thomas Skriver Jensen har gjort sine første erfaringer med at forhandle og at repræsentere en gruppe.

Artiklen er en del af temaet Politik.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062