23948sdkhjf

Fransk koncern vinder ordre på 600.000 mandetimer på Tyra-feltet

Altrad har vundet servicekontrakten med Tyra-feltet.

Den franske koncern Altrad er blevet tildelt en toårig, multidisciplin servicekontrakt i forbindelse med opsættelsen af TotalEnergies’ Tyra II-gasplatform.

Ordren repræsenterer mere end 600.000 mandetimer.

Altrad skal levere sikkerhedskritisk supportservice inklusive projektledelse, planlægning og koordinering, stillads, rope access, overfladebehandling samt isolering i forbindelse med ibrugtagning af platformen.

Peter Hughes, executive vice president of business development & strategy for Altrad, udtaler:

- Vi er henrykte over at have sikret denne seneste kontrakt med TotalEnergies, der bygger på vores succesfulde strategiske relation, som går adskillige tiår tilbage. Vi ser frem til at samarbejde med TotalEnergies for at levere, hvad der vil blive en af verdens mest avancerede naturgasfaciliteter.

Tildelingen af kontrakten betyder, at Altrad kommer til at opruste markant i sit danske datterselskab. Jens Mørk, administrerende direktør for Altrad Services, tilføjer:

- Vi er ekstremt tilfredse over at være blevet tildelt denne kontrakt of TotalEnergies, der vil blive leveret på værdiforøgende facon ved at anvende en kombination of vores lokale ressourcer og faciliteter samt kompetencer og erfaring fra den bredere Altrad Group.

Altrad er en international gruppe med hovedkvarter i Frankrig afdelinger i mere end 50 lande. Koncernen omsætter årligt for mere end 20 milliarder kroner.

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109