23948sdkhjf

Solsikkeolie, ris og harpiks: Dækproducenter satser på bæredygtige dæk

Allerede nu er dækkene om ikke spiselige så i stigende grad bæredygtige med en række naturlige ingredienser i dækproducenternes jagt på at tækkes købere og klimaet.
Solsikkeolie til stegning og mælkebøttesuppe er ikke at kimse ad. Det er spiselige ingredienser, og på samme tid er det også nye materialer i dæk allerede nu. Flere af de store dækfabrikanter, som Michelin, Goodyear og Continental, er i fuld gang med at lave dæk af naturmaterialer frem for at bruge råoliebaserede produkter.

Goodyears mål er en ful...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Nordiske Medier DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dansk racerkører med kurs mod stjernerne
Forskere vil styrke borgernes indflydelse på den grønne energiomstilling
Aftaler om tre nye brintanlæg og infrastruktur skal realisere Finlands fremtidige brintøkonomi
ITD beder transportministeren tage affære: Det er ren chikane
Vismænd: Choktal for km-afgift og sukkerknald til diesel
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095