23948sdkhjf

Vestjyde bliver formand for FOAs Social- og Sundhedssektor

Det bliver social- og sundhedsassistent Tanja Nielsen fra Holstebro, der afløser Torben Hollmann som formand for FOAs Social- og Sundhedssekto.r

- Vi står midt i en række vigtige opgaver. Vi har tvingende brug for en psykiatriplan og en sundhedsreform, og arbejdet med den nye ældrelov skal tilbage på skinnerne. Jeg glæder mig til at gribe de bolde og gå i gang med arbejdet.”

Sådan lyder det fra Tanja Nielsen, der er den nye formand for Social- og Sundhedssektoren i FOA. Hun er social- og sundhedsassistent og sektorformand for Social- og Sundhedssektoren samt Kost-Servicesektoren i FOA Midt- og Vestjylland.

Tanja Nielsen er 48 år og bor i Holstebro og har mere end 20 års erfaring fra social og sundhedsområdet, hvor hun begyndte som ufaglært på Thorshøj plejehjem i Holstebro efter handelsskolen. Hun blev uddannet social- og sundhedshjælper i 1995 og social- og sundhedsassistent i 1997.

Social- og Sundhedssektoren er den største sektor i FOA. Dermed er Tanja Nielsen nu formand for 85.000 erhvervsaktive medlemmer, blandt andet social- og sundhedsassistenter og -hjælpere, hjemmehjælpere og handikaphjælpere.

Førnævnte ord kom i en pressemeddelelse, som også bringer følgende citater. 

- Jeg har arbejdet 20 år i marken, og været tillidsrepræsentant i lige så mange år. Jeg har været næstformand, sektorformand og siddet i vores lokale bestyrelse, og arbejdet i FOA centralt. Og nu er jeg er klar til at tage det næste skridt, fortæller Tanja Nielsen.

- Vi står over for en af de sværeste overenskomstforhandlinger længe med OK 24, hvor løn og arbejdsvilkår kommer til at stå helt centralt, og hvor vi i den grad skal stå sammen i FOA.

Tanja Nielsen blev valgt på et årsmøde i FOAs Social- og Sundhedssektor den 6. december. Hun afløser Torben Hollmann, som i september forlod posten efter 4 år for at blive centerchef for sundheds- og ældreområdet i Næstved Kommune.

Tanja Nielsen fortæller, at hun vil have blikket rettet mod fastholdelse og rekruttering på hele området med bedre arbejdsmiljø og vilkår som helt centrale redskaber for at løse udfordringerne.

Artiklen er en del af temaet Politik.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Danmarks tredjestørste bro skyder op
Ungdomsboliger på vej ved Charlottenlund Slot
Havne- og kulturbad er klar til at blive bygget
IoT-virksomhed har ramt en guldåre med sensor-teknologi
Elektronikvirksomhed fremtidssikrer produktionen
DFDS hjalp med hunde og transport til Tyrkiet efter jordskælvet
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart
PlastForum DK
Fremtidens Logistik
FemernNews
EnergyIslandNews

Send til en kollega

0.125