23948sdkhjf

Leman udvider til nyt land: - Logisk næste skridt

Leman udvider nu med kontor og permanent tilstedeværelse i Island. 

Leman Island vil levere sø- og lufttransport, der forbinder Island med det globale Leman-netværk.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. 

Leman har samlet et særskilt team af branchefolk, der medbringer en stor mængde lokal og global erfaring inden for transport og logistik.

 Karl Óðinn Guðmundsson vil lede driften som direktør for Leman Island, og med sig har han 18 års erfaring inden for branchen. Han har blandt andet arbejdet for Icelandair Cargo som Manager Stations i deres hovedkvarter i Reykjavík og som Cargo Manager the Americas i JFK Airport, New York. Han har derfor en dyb forståelse for både den internationale fragtindustri og det lokale islandske marked, lyder det.

- Vi er alle utroligt glade for at slutte os til Leman Group og introducere virksomheden til det islandske marked. Leman-navnet er et pålideligt og troværdigt brand, så vi er sikre på, at vi med støtte fra det globale Leman-netværk vil blive godt modtaget på vores lokale marked. Vi er meget begejstrede og har store ambitioner om at levere effektive og skræddersyede transportløsninger til alle vores kunder, siger Karl Guðmundsson.

Leman Danmark har en lang historie med at betjene kunder i Island og den nordatlantiske region, og CEO Leman Denmark Jesper Autzen ser frem til de muligheder, som det nye kontor bringer:

- Som speditør på det nordiske marked er det vigtigt for os, at vi har vores egen Leman-tilstedeværelse på Island. Vi har set vækst i volumen til Island år for år, og derfor er åbningen af vores nye kontor et logisk næste skridt i vores nordatlantiske ekspansion. Leman Danmark har allerede et erfarent og dedikeret team, der arbejder med Nordatlanten, og vi er meget glade for, at vi nu kan tilbyde full-service til alle vores kunder, der sender til og fra Island.”

Det nye Leman Reykjavik-kontor er åbent fra mandag den 2. januar.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078