23948sdkhjf

Ny topchef til Semco Maritimes norske forretning

Semco Maritime har udnævnt Tor Erik Christoffersen til adm. direktør for koncernens norske forretning. Han tiltrådte stillingen den 1. januar 2023 og vil arbejde fra kontorerne i Bergen og Stavanger, hvorfra han vil stå i spidsen for Semco Maritimes 400 kollegaer i Norge samt aktiviteterne på Hanøytangen og offshore i Nordsøen.

Han vil spille en nøglerolle i udviklingen af vores tilbud til kunderne og udvidelsen af vores forretning i Norge Nikolaj Vejlgaard, Senior Vice President Rig & Offshore Marine, Semco Maritime

Tor Erik Christoffersen har en stærk baggrund fra den internationale maritime industri og oliesektoren med flere end 15 års erfaring fra ledende stillinger og kommercielle roller. Han har senest været Chief Commercial Officer og en del af koncernledelsen i norskbaserede PSW Group, der leverer en række services og løsninger til den globale energi- og boreindustri. Inden hans 12 års ansættelse i PSW Group han en ledende stilling med ansvaret for Market & Operations i GV Rieber Shipping, hvor han arbejdede i seks år.

- Vi er glade for at byde Tor Erik Christoffersen velkommen leder af Semco Maritime Norge og ser frem til at trække på hans omfattende kommercielle erfaring for at skabe en endnu stærkere forretning med et solidt tag i markedet. Han vil spille en nøglerolle i udviklingen af vores tilbud til kunderne og udvidelsen af vores forretning i Norge, siger Nikolaj Vejlgaard, Senior Vice President Rig & Offshore Marine, Semco Maritime.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Amerikanske ordrer giver Haarslev perfekt start på 2023
Basalt-direktør efter lukning: - Vi fortryder intet
Vognmand: Fri os fra grønt bluffnummer
To statslige selskaber skal eje og drive 'brint-rør'
Energistyrelsen lægger an til markedsdialog om udbud af 9 GW havvind
Dansk racerkører med kurs mod stjernerne
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093