23948sdkhjf

Lyd-virksomhed mangler penge her og nu - ellers er det slut

Da stifter og CEO i højttalervirksomheden Sowa, Villads Sørensen, i sommer gav interview til Electronic Supply, var han fortrøstningsfuld for virksomhedens fremtid.

Dengang havde de fået gang i salget af deres trådløse højttalere, der især er henvendt mod større events, og de agtede at brede konceptet ud til at sælge mere end hidtil til private.

Men den planlagte skalering af virksomheden er nu i fare, for investorerne står ikke længere i kø. Det skriver Finans.

Overfor avisen lyder det, at Sowa skal rejse penge nu og her, og ellers er det slut.

Derfor bruger Villads Sørensen og hans medstifter, Andreas Ranch, for tiden meget energi på at holde møder med potentielle investorer, men med de globale usikkerheder i økonomien er investorerne blevet mere tilbageholdende med at finde den store pengepung frem.

Villads Sørensen hæfter sig ved, at at hardware som højttalere er mere omkostningstungt at udvikle og skalere, hvorfor der skal større investeringer til i forhold til eksempelvis softwarevirksomheder, hvis ydelser typisk er billigere at udvikle.

- Vi oplever, at appetitten på risiko er enormt lille. Der er en enorm frygt for at gå ind og investere lige nu. Vi har commitment fra en håndfuld investorer, men runden er slet ikke af den størrelse, som vi håbede på. Vi havde sat 4 millioner kroner som den nedre grænse, men det er vi ikke i nærheden af endnu, siger Villads Sørensen til Finans.

I seneste offentlige regnskab fra 2021 havde Sowa et bruttotab på 790.000 kroner og et underskud på 706.000 kroner efter skat.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vismænd: Choktal for km-afgift og sukkerknald til diesel
Lille stigning i bilsalget i maj – elbilerne stormer frem
Ny melding: 3. Limfjordsforbindelse vedtages måske før planlagt
Opkøb skaber glæde hos familievirksomhed: - Uden Danish Crown havde jeg været voldsomt fortvivlet
Direktør giver stålvirksomhed videre til næste generation
Lærling skal udstationeres til Tyskland: - Det er en kæmpe mulighed
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094