23948sdkhjf

Amerikansk medico-gigant udvider jysk produktion

Den amerikanske medico-koncern Phillips-Medisize oplever stigende efterspørgsel efter de produkter, som koncernen udvikler og producerer i Danmark, og derfor udvider de nu med produktionskapaciteten i Struer.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel efter de kompetencer og produkter, som vi kan udvikle og producere i Danmark eller globalt. Vores specialister er nogle af verdens bedste til at udvikle de medicinske devices, som gør det muligt for medicinalvirksomheder at sikre, at deres medicin bliver afgivet i nøjagtigt de rigtige mængder og på den rigtige måde, siger koncernens danske direktør og VP for Global Innovation & Development i Europa, Katrine Hammer.

Phillips-Medisize har danske afdelinger i Struer og Virum, og det er produktionskapaciteten i Struer, der nu skal udvides med cirka 500 kvadratmeter højteknologiske produktionsfaciliteter. De nye kvadratmeter skal først og fremmest anvendes til at udvide virksomhedens testfaciliteter.

Det sker i forbindelse med, at den danske afdeling, der er europæisk hovedkvarter for udvikling, oplever større efterspørgsel og er udpeget til at udvikle koncernens egen autoinjector-platform:

- I Danmark har vi en tredelt funktion, der består af udvikling, pilot- og lav-volumen produktion. Vi har erfaret, at det er helt afgørende også at have produktion, så vi kan teste et produktionsmiljø, inden det eventuelt flyttes til en af vores høj-volumen produktionsenheder andre steder i verden, siger produktionschef Morten Lilkær fra Phillips-Medisize i pressemeddelelsen.

De nye kvadratmeter forventes at være klar til ibrugtagning allerede i andet halvår af 2023.

Den danske afdeling af Phillips-Medisize, der tidligere hed B&O Medicom, blev opkøbt af Phillips-Medisize i 2016 og er siden vokset til nu at tælle 240 medarbejdere.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094