23948sdkhjf

Direktør og brøndbyfan husker særligt én nedtur fra superligaen

Dan Vorsholt har stærke minder om den dag, Brøndby IF glippede mesterskabet. Her kan du læse om GSV-direktørens fritids- og kulturinteresser

Går du op i sport, og kan du fortælle om nogle oplevelser?

- Nu er jeg meget stor Brøndbyfan, og der har været en del op- og nedture de sidste mange år.

- Lavpunktet er indenfor de sidste år. Det var tilbage i maj 2018, hvor vi ligger til at vinde mesterskabet for første gang siden 2005. Vi fører 0-2 ude mod Horsens indtil det 89. minut, hvor Horsens scorer til 1-2, og dælme om de ikke udligner i det 94. minut til 2-2.

- Her røg mesterskabet, da FC Midtjylland i samme weekend vandt over FC København. Det sjove i dag var, at vi var samlet nogle venner til at se kampen, og et af vores vennepar er ikke sådan vildt fodboldinteresseret. Da kampen er slut så, siger han ’jamen det er jo bare fodbold’. Øh nej. Måtte man slå folk så var det sket.

- Højdepunktet er helt klart mesterskabet, som kom tilbage igen i 2021. Det var en vild sæson, hvor det kulminerede med mesterskab, og samme år lavede GSV et 1 årigt sponsorat med GSV logo på Brøndby-spillernes shorts, så det var god timing og sikke en reklame, det gav, men det var en forløsning at få mesterskabet tilbage. Og ja, jeg festede hele natten.

- Og så er jeg motorsport fan - særligt Formel 1 og Le mans. Det kan holde mig til skærmen, hvis jeg ikke har mulighed for at rejse ud og opleve det live.

Dan Vorsholt

Karriere

  • April 2022 - nu: Medlem af koncernledelsen, Kiloutou Group (ejer af GSV)
  • 2008 – nu: Adm. direktør og bestyrelsesmedlem, GSV
  • 2007: Vicedirektør, GSV
  • 1999 – 2006: Afdelingschef, Odense og senere Ishøj, GSV
  • 1996 - 1998: Mekaniker og klargøring, GSV Odense
  • 1990 – 1995: Entreprenør-maskinmekaniker, Sigurd Pedersen i Esbjerg

Uddannelse

  • Master of Business Administration (MBA), CBS
  • Entreprenør-maskinmekaniker

Privat

  • Gift med Christa Vorsholt og har en søn, Oliver på 8 år
  • Han er opvokset i Varde

Hvad sætter du på af musik til en fest hos gode venner?

- Måske jeg er lidt anderledes her, men jeg ville vælge en nyere kunstner som Tobias Rahim, da musikken og stilen bare gør mig i godt humør.

Hvad kan du lide at lave i weekenden?

- Jeg elsker at tage på café med min familie eller venner, hvor jeg nyder noget godt mad og tilhørende gode vine, hvis logistikken tillader dette.

- Særligt omkring København, hvor kulturforskellen mellem de forskellige bydele kan være ret stor, og det er inspirerende for mig. Jeg kan nærmest bare sidde og kigge på mennesker og gætte deres profiler.

Hvilken bog vil du anbefale til et lovende talent i din branche?

- Det ville være ’Ledelse af mennesker, der arbejder med mennesker’ (af Thor Simony, red.).

- Det vil jeg gøre, da jeg for rigtig mange år siden fandt ud af, at ledelse kan være rigtig nemt, men det kan også hurtigt gøres rigtig svært. Alt vi gør i virksomheden, både internt og eksternt, handler om mennesker, som skal rykke sig sammen mod de forandringer, verden hele tiden bringer os.

- Det gælder som privatpersoner, men også for virksomheden. Forandringer gør ondt, hvis man ikke ved, hvorfor de sker.

Hvad dyrker du af motion?

-Jeg forsøger at komme ned i det lokale fitnesscenter i Tune, som er rigtig fint. Desværre er min planlægning ikke altid god, så det bliver ikke så konsekvent, som jeg kunne tænke mig, og som min krop helt sikkert har brug for. For mig er det et godt sted at styrke konditionen og muskelkraften – og så giver det mig mere energi i en travl hverdag.

Hvilken podcast sætter du på i bilen?

- Jeg lytter ikke så meget podcast, men slapper af med god musik fra radioen eller fra mine egne playlister. Det giver ro og godt humør på den gode køretur.

Hvad vil du vise frem i Danmark til en udenlandsk ven?

- Udover GSV-afdelinger så vil jeg helt sikkert vise København frem, da jeg synes, København er en utrolig spændende og flot by, som vi kan være stolte af. København byder på alt fra kultur, kanalture, lækre spisesteder og masser af liv fra de mange turister, som besøger byen.

- Og skal de da også lige se Brøndby stadion.

Artiklen er en del af temaet Kultur.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125