23948sdkhjf

Medejere fra Løvens Hule har trukket sig fra kødforhandler

Efter et par uheldige sager, hvor kødforhandleren Mr. Beef i Ringkøbing har fået sure smileys fra Fødevarestyrelsen, har to kendte ejere trukket sig fra bestyrelsen:

Jacob Risgaard og Jan Lehrmann, der som investorer i DR-programmet Løvens Hule for godt tre år siden købte hver 10 procent af Mr. Beef, har begge forladt bestyrelsen. Det fremgår af cvr-registeret. 

Det fremgår også, at de to løver stadig har deres ejerandele i virksomheden. 

Mr. Beef fik i oktober sidste år og igen i januar i år en sur smiley for vildledende markedsføring.  Men Jacob Risgaards farvel til bestyrelsen har intet med det at gøre, skriver han i en kommentar til B.T. 

- Det er helt udramatisk, og noget vi har talt med de resterende bestyrelsesmedlemmer om i nogle måneder, skriver Jacob Risgaard til mediet.

Han lader også forstå, at der nu skal gøres plads til bestyrelsesmedlemmer med mere viden om fødevarebranchen, end han og Jan Lehrmann har.

Tilbage i bestyrelsen er p.t. Brian Skovgaard som formand samt stifteren af Mr. Beef, Ole Østberg Sørensen.

De sure smileys med tilhørende bøder, som Mr. Beef har indkasseret fra Fødevarestyrelsen, skyldes blandt andet, at online-forhandleren ifølge styrelsen har solgt kød af en anden oprindelse end angivet. 

Stifteren og majoritetsejeren Ole Østberg Sørensen har tidligere til B.T. kaldt hele affæren for "skrankepaveri", og han har spekuleret i, om det er konkurrenter, der har anmeldt ham.

Mr. Beef havde i det senest offentliggjorte regnskab, det for 2021, et overskud efter skat på godt halvanden million kroner. Året før var der et plus på 2,4 millioner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11