23948sdkhjf

Træningscenter skal muligvis ligge i Nordsjælland

Nordsjælland er igen i spil i forhold til placeringen af DBU’s kommende nationale træningscenter, skriver Frederiksborg Amts Avis.

DBU havde ellers kastet sin kærlighed på Odense som hjemby for centret, men forbundets bestyrelse besluttede forleden, at træningscentret skal ligge i en radius af maksimalt 45 minutters kørsel fra Københavns Lufthavn og Parken.

Dermed er Odense altså ude af ligningen.

Til gengæld åbner det igen muligheder for både Hillerød, Helsingør og Egedal Kommuner, der tidligere har vist interesse for det nye nationale center.

I Hillerød er udvikleren Propreco langt fremme med planerne om at bygge et nyt stort stadion i Favrholm Stadionkvarter, men direktør David Ernst-Sunne vil ikke helt afvise, at planerne kan laves om, hvis DBU retter blikket mod Hillerød.

- Jeg har svært ved at se, hvordan det skal kunne lade sig gøre, når vi er så langt i udviklingen af området, men jeg synes selvfølgelig stadig, at det vil være interessant at få DBU med på vognen, siger han.

Herrelandsholdet har i mange år haft Helsingør som base for landsholdssamlingerne, og formanden for kommunens Idræts- og Fritidsudvalg, Claus Christoffersen (S), siger, at han har noteret sig DBU’s planer, men at han ikke har været i kontakt med dem.

DBU og Egedal Kommune har også tidligere været i dialog om et center i Kildedal-området.

Artiklen er en del af temaet Kultur.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094