23948sdkhjf

A/S BEVOLA

BEVOLA har markedets bredeste produktplatform til opbygning af lastbiler, hængere og trailere. Vi har egen produktion og udvikling, der ligger i Ringsted ligesom administrationen og lageret. Vi har både vores egenproducerede varer som fx BevoBox™ værktøjskasser, hydrauliktanke, aluminiumsidefjæl og -skærme, og så har vi handelsvarer fra bl.a. DOMETIC, JOST, Parker og OSRAM.

Vores løsninger skabes gennem egne produkter, agenturer og vores alsidige produktionsfaciliteter. BEVOLA blev etableret i 1968 og har dermed været med til at udvikle branchen i mere end 50 år.

BEVOLA er ansvarlig for, at vores kunder får den bedste behandling i branchen mht. rådgivning og sagsbehandling. Vores kompetente medarbejdere gør hver dag deres yderste for at sikre den højeste leveringssikkerhed og de bedste løsninger.

BEVOLAs hovedkontor ligger i Ringsted, men vi har også kontorer i Norge og Sverige. Derudover sælger vi også både til Tyskland, England, Finland og Polen.

Hvad kan vi?
BEVOLAs kombination af egenproducerede produkter og en række kvalitetsagenturer sikrer, at BEVOLA leverer den bedste og mest fleksible løsning, når det gælder produkter og logistik.

Vores produkter omfatter bl.a.:
- Værktøjskasser
- Hydraulik
- Opbygningsdele
- Reflekser og skilte
- Kølebokse
- Lygter og elektronik
- Lastsikring
- Aksler, ophæng, støddæmpere mv.
- Sandstrøere og automatkæder

Se alleNyheder

Nyeste job

Fakta om A/S BEVOLA

Adresse
A/S BEVOLA
Huginsvej 22
4100 Ringsted

Region
Danmark
Sjælland
Ringsted Kommune

Telefon: +45 57660000

Fax: +45 57670155

CVR nummer: DK33076428

P nummer: 1003039153

Ansatte: 75

Kontaktpersoner

Isabell Valentin Pedersen
Afdeling: Marketing
Stilling: Marketingkoordinator
Direkte telefon: +45 57680647

Send til en kollega

0.266