23948sdkhjf

Lav ansvarlige investeringer i dag

Er du interesseret i at tage ansvar for moder jord samt menneskene på den - men vil også gerne lave investeringer? Du kan faktisk lave ansvarlige investeringer, som støtter præcis disse områder. Investeringer og social ansvarlighed er to koncepter, som ikke nødvendigvis er langt fra hinanden!

Hvad er ansvarlige investeringer?

Ansvarlige investeringer kan være mange forskellige ting - og ikke blot investeringer, som støtter op om bæredygtige løsninger. Det, at en investering eksempelvis er bæredygtig, handler blot om, at investeringen går til en virksomhed, som tager bæredygtige initiativer.

Du kan vælge at støtte mange ting, og på den måde tage ansvar. Hvis du eksempelvis er interesseret i at støtte op om lokale initiativer, kan du også tage ansvar med dine investeringer på denne front. Invester eksempelvis i lokale klubber, forretninger eller lignende.

Når man taler om ansvarlige investeringer i investeringsuniverset, handler det dog ganske rigtigt ofte om etisk korrekte investeringer eller bæredygtige virksomheder. Dog kan ansvarlige investeringer være meget mere end blot dette.

Hvordan laver du ansvarlige investeringer?

Det kan måske føles som et stort projekt, når man skal til at lave investeringer - og hvis de oven i købet skal anses som ansvarlige. Hvordan skal du bære dig ad? Du kan faktisk gribe det an på forskellige måder.

Det altid en god idé, at undersøge den virksomhed, som du vil investere i. Hvilke tiltag laver pågældende virksomhed? Benytter virksomheden sig af produktion i Danmark, Europa eller et helt andet sted? Tager virksomheden højde for bæresygtige løsninger? Hvis du gerne vil støtte lokalt, bør du selvfølgelig også undersøge om pågældende klub, forretning eller lignende har skeletter gemt i skabet.

Spørg omkring dig, lav din egen research og ræk eventuelt ud til virksomheden selv for at stille dine spørgsmål. De fleste virksomheder er interesseret i kapital via investorer, og har derfor heller ikke noget imod at skulle svare på nogle spørgsmål.

Ligeledes ved langt de fleste virksomheder, hvor vigtigt det er, at tage ansvar i forbindelse med initiativer og fremtidige investeringer. Derfor vil mange kun værdsætte dine spørgsmål om ansvarlighed.

Du kan nemt brug dette link, hvis du er interesseret i at læse mere om investeringer og aktier - hvad end du gerne vil lave ansvarlige investeringer, som har fokus på bæredygtighed, socialt ansvar eller noget helt andet. Når vi laver investeringer, som er ansvarlige på den ene eller anden måde, har det også indflydelse på de beslutninger, som diverse virksomheder tager. Hvis du tror, at din enkelte investering og mening ikke betyder noget, kan du sagtens tro om igen.

Send til en kollega

0.031