23948sdkhjf

Brug byrummet i din virksomhed

Driver du virksomhed inde i byen? Så er du faktisk også ganske heldig at være omgivet af både mennesker og muligheder. For i de større byer er der nemlig ingen mangel på energi og inspiration. Det handler bare at finde ud af, hvordan du udnytter byrummet bedst muligt. Og sidder du så og tænker, at du jo har arbejde at passe på kontoret? Så skulle du måske læse med her. For der kan meget vel være mange muligheder for at bruge byrummet, som du slet ikke har overvejet. Nogle af dem kan du læse lidt mere om her.

Tag dine medarbejdere til teambuilding i byen

Du kan blandt andet vælge at udnytte byrummet, når du er ude på at styrke dine medarbejdere og deres samarbejdsevne. Det kan du ved at tage dem med på teambuilding.

Teambuilding er en fremragende måde at få det bedste frem i hver medarbejder på holdet. For det bruges nemlig til at åbne for nye måder at arbejde sammen på. Det kan blandt andet ske ved at dine medarbejdere får mulighed for at påtage sig nye roller. Det kan også ske ved, at dine medarbejdere styrker tilliden og tiltroen til hinanden.

Og der er altså gode muligheder for at tage på teambuilding i byen, blandt andet i København. Her kan du for eksempel prøve:

  • Madlavningskurser
  • Escape rooms
  • Sportsaktiviteter m.m.

På den måde er der altså gode muligheder for at prøve noget nyt.

Flyt dine møder ud i det fri

Du kan også udnytte byrummet til at komme ud i løbet af din arbejdsdag. Det kunne for eksempel være værd at overveje, næste gang du skal arrangere et møde.

Skal du eksempelvis mødes med nogen udefra, så kunne I jo passende mødes i det fri. Du kunne nemlig foreslå at gå en tur i en park.

Det er selvfølgelig ikke bare en undskyldning for at komme ud. Der kan også være fordele ved at bruge de offentlige arealer på denne måde. For ved eksempelvis at slå et møde sammen med en gåtur, så får du mulighed for at komme ud af dine vante rammer. Det kan nemt være med til at inspirere og give dig nye perspektiver på tingene.

Derudover er det sundt at få frisk luft og sol på kinderne. Det er nemlig med til at give energi. Alene derfor kan det altså også være en god pause fra en hverdag på kontor.

Gå ud og gør reklame

I byen vil der være mange mennesker. Det vil altså også sige, at der kunne være mange potentielle kunder, afhængig af hvad din virksomhed laver. Hvis du derfor vil forsøge at sælge nogle varer, så kan det være en god idé at undersøge dine muligheder for at gøre reklame i byrummet.

Inden du bare går ud og begynder at promovere dig og din virksomhed til højre og venstre, så skal du dog sikre dig, at du følger loven med hensyn til markedsføring.

Men der kan meget vel være gode muligheder for at bruge byrummet til at markedsføre din virksomhed. Alt fra at sætte reklameplakater op til at møde folk på gaden, kan være gode måder at udnytte byrummet på. Det handler bare om at finde ud af, hvad der ville virke for din virksomhed.

Send til en kollega

0.016