23948sdkhjf

Nå ud til en større kundegruppe med email markedsføring: bliv klogere på moderne email marketing

Har du en kundegruppe, du gerne vil kommunikere direkte med, er email marketing en særdeles effektiv og personlig måde at gøre det på. Bruges det smart og strategisk, får du nemlig lettere ved at øge og optimere dine salg samt skabe et tættere forhold til dine kunder. Læs med og bliv klogere på den moderne email markedsføring.

Hvad er email markedsføring i dag?

Som navnet siger, er email markedsføring en en måde at promovere en virksomheds produkter eller services via e-mails. Før i tiden blev det hovedsageligt brugt til at sende nyhedsbreve ud til dem, der havde tilmeldt sig en mailingliste. I dag bruges marketing via e-mails til langt mere, f.eks. til at nå ud til potentielle kunder ved at udsende e-mails med alt fra specialistviden til gratis guides og videoer.

Måske har du prøvet at modtage e-mails med information, der slet ikke har relevans for dig og derefter med irritation afmeldt dig mailinglisten. Det har man fundet løsningen på. Det har nemlig vist sig særdeles effektivt at segmentere mailinglisterne, altså at dele dem op i relevante modtagere for bestemt indhold. Det bliver gjort med tanken om, at hver enkelt kundegruppe har individuelle behov, hvorved markedsføringen skal tilpasses de forskellige grupper. 

Hvem der skal modtage de enkelte mails, afgøres ud fra de handlinger, modtageren har gjort på din hjemmeside. Du kommunikerer direkte med din målgruppe med relevant indhold og værdiskabende indhold..

Email markedsføring vs. sociale medier

En god tilstedeværelse på sociale medier er et vigtigt element i dagens digitale markedsføring. Her befinder de fleste kunder sig, og du vil have nemt ved at nå ud til dem. Men der er en stor fordel ved at bruge e mail markedsføring, nemlig at din mailingliste er din egen.

På de sociale medier har den pågældende platform ret til at lukke din virksomhedsprofil ned, hvis de finder, at du har overtrådt en eller flere regler, og det uanset om du har gjort det ubevidst eller ej.

Overhold reglerne så listen ikke lukkes ned

Du kan altså risikere, at den eller de profiler, som du højst sandsynligt har brugt mange måneder på at opbygge, en dag pludselig ikke længere eksisterer.

Fordi mailinglisten er din egen, har andre medier ikke indflydelse på, hvem der står på den. Det er dig, der har fuld kontrol over den. Desuden har du mulighed for let at kommunikere direkte til din målgruppe via personlige e mails. Det er med til at skabe loyalitet mellem dig og dine kunder og på den måde øge dine salg.

Send til en kollega

0.016