23948sdkhjf

Sådan gør du din campingvogn sommerklar

Er du en af de mange danskere, der ikke kan stå for den simple livsstil, som en campingferie ofte indebærer?

Så kender du højst sandsynligt værdien i, at din vogn står knivskarpt, inden du placerer den på anhængertrækket, hvad enten det er en ældre campingvogn eller en helt ny Knaus campingvogn

I denne artikel bliver du klogere på, hvordan du får din campingvogn klar til sommeren. 

Udvendig 
Det er ikke alle campister med egen vogn, der vedligeholder campingvognen årligt. Det er dog let at forestille sig den tilfredshed, der følger med en velholdt vogn. Forestil dig, hvordan du kan sidde i din campingstol, mens du nyder en skinnende vogn i baggrunden. En klargjort vogn bidrager med den sommerfølelse og afslapning, som enhver campist stræber efter.

Den udvendige vedligeholdelse starter med en god sæbe og knofedt. En sæson på campingpladsen og vinterens kulde sætter sine spor på vognens tag og sider, derfor gør du klogt i at vaske den ren inden videre vedligeholdelse.

Efter rengøring trænger vognen til en plejende og beskyttende lak, som du påfører med en tør klud. Mestrer du multitasking, er det lettest for dig at tørre lakken efter med en anden klud, som du har ved din side. 

Indvendig
Som ethvert andet rum vi opholder os i, vil vognens indre hige efter en hovedrengøring efter brug. Selvom det er få kvadratmeter, vognen strækker sig over, kan det tage sin tid at få rengjort hver eneste afkrog.

De fleste campister kan nikke genkendende til, at campinglivet kræver strukturering. Det kommer af den minimale plads, som campister boltrer sig på. Derfor kan en hovedrengøring være en god investering, da det bidrager med bedre struktur og velvære indendørs. 

Send til en kollega

0.031