23948sdkhjf

Boxmadrassen går sin sejrsgang i Danmark

Boxmadrassen er blandt de mest efterspurgte sengetyper i Danmark, og det er der nogle helt bestemte grunde til. Boxmadrassen giver nemlig ikke bare mulighed for lynhurtigt at stable en seng på benene, men kan også fås utrolig billigt.

Der findes mange forskellige sengetyper på markedet: Elevationssenge, kontinentalsenge og boxmadrasser er bare nogle få eksempler. Der er imidlertid ikke nogen tvivl om, at en stor andel af danskerne foretrækker boxmadrassen. Særligt går billige boxmadrasser deres sejrsgang i Danmark.

Ny seng på få minutter

Når billige boxmadrasser er så populære, skyldes det ikke kun prisen. Det har også noget at gøre med deres andre kvaliteter. Først og fremmest er det utrolig nemt at skabe en færdig seng ud fra en boxmadras. Det eneste, der skal til, er nogle sengeben, og så står sengen klar til skønhedssøvnen.

Boxmadrassen er altså en utrolig simpel sengeløsning, og den kan gøre det muligt at have en ny seng i soveværelset på nogle minutter. Det er det enkle valg for danskerne, der ikke gider det store postyr med avancerede sengeløsninger.

Avanceret er boxmadrassen ikke. Den består af en madras i en træramme, og den har ikke nogen særlige funktioner. Herimod består en kontinentalseng af tre forskellige madraslag, og en elevationsseng kan hæves op og ned via en fjernbetjening. Mange danskere foretrækker imidlertid den simple løsning, for boxmadrassen er nemlig ét af de mest gængse sengevalg.

Eksklusive og billige boxmadrasser

Mens mange danskere foretrækker de billige boxmadrasser, findes der imidlertid også eksklusive modeller på markedet. Boxmadrasser fås således i alle prisklasser og kvaliteter, og bare fordi sengen er simpel, kan den stadig have en høj grad af komfort.

Mange boxmadrasser rummer således både ergonomiske fjedre og komfortzoner, der gør det til en komfortabel oplevelse at ligge i sengen. Selvom en kontinentalseng består af tre madraslag, betyder det altså ikke, at den nødvendigvis er mere komfortabel end boxmadrassen. Det er tværtimod et spørgsmål om den enkelte kontinentalseng og den enkelte boxmadras’ kvalitet.

Sengen er en vigtig investering

Der er mange overvejelser, der går ind i valget af den helt rigtige seng. Sengen må siges at være en vigtig investering, og den hører uden tvivl blandt boligens væsentligste møbler - hvis den da ikke er det væsentligste.

Nogle af de ting, man skal overveje, når man skal have en ny seng, er prisen og kvaliteten. Det er også værd at tænke over, om man foretrækker en simpel seng eller en mere avanceret løsning. Derudover er det af største betydning for komforten og ergonomien, at madrassen har den rigtige fasthed til éns krop og vægt.

Send til en kollega

0.031