23948sdkhjf

Besøg Østrig på din næste skiferie

Annonce fra Onlineski

Drømmer du om at suse ned af snedækkede bjergsider, opleve storslåede panoramaer og nyde hyggelige aftener i charmerende alpebyer? Så er en skiferie til Østrig lige noget for dig. Landet byder nemlig på et væld af skisportssteder, der kan danne ramme om din næste skiferie.

Lad dig inspirere til din næste skiferie nedenfor.

Oplev Østrigs magiske vinterlandskab på ski

Østrig byder på et væld af skisportssteder, der tiltrækker skiløbere fra hele verden. Og det er der god grund til. Østrig er nemlig et sandt vinterparadis for skiløbere, der ønsker at opleve den perfekte kombination af storslået natur, udfordrende skiløjper og hyggelige alpebyer.

Landet byder på en lang række skisportssteder, der passer til både nybegyndere og erfarne skiløbere. Destinationen byder altså på noget for enhver smag – lige fra familievenlige områder med brede, blå pister til stejle, sorte løjper, der får adrenalinen til at pumpe. De mange skisportssteder er alle kendte for deres gode faciliteter, moderne lifte og velpræparerede pister, der sikrer dig en god skiløbsoplevelse – uanset niveau.

Østrig er kendt for sine imponerende bjerge og snedækkede landskaber, der skaber en betagende kulisse for enhver skiferie. Når du besøger landet, vil du blive mødt af en række hyggelige alpebyer, der strækker sig langs bjergkæderne og giver en helt autentisk atmosfære. Efter en lang dag på pisterne kan du her smage lokale specialiteter, varme dig på en kop varm kakao eller udforske den livlige afterski-scene. Mulighederne er mange. 

De mest populære destinationer

Østrig er et stort land, og der er mange gode skisportssteder at vælge mellem. Vi har herunder samlet en oversigt over et par af de mest populære destinationer.

Wagrain er en del af Ski Amadé – Østrigs største skisportsområde. Området er i dén grad på listen over danskernes favoritter og byder på uendelige pister og gode faciliteter. Det er også kendt for sin alsidighed og egner sig både godt til begyndere og øvede skiløbere. Desuden er der gode muligheder for afterski og andre aktiviteter i sneen.

St. Anton tilhører Østrigs største sammenhængende skisportsområde. Her finder du nemlig mere end 300 kilometers velpræparerede pister, og derfor byder byen på sværhedsgrader for enhver smag. Foruden skisport byder byen også på hyggelig atmosfære og østrigsk charme.

Saalbach-Hinterglemm er også en klassisk destination, når det kommer til skisport. I området kan du finde 270 pister og gode liftforbindelser. Området er kendt for sin familievenlighed og ikke mindst gode muligheder for at stå på ski offpist, hvis det er noget, du nyder.

Send til en kollega

0.063