23948sdkhjf

De fem mest bemærkelsesværdige outfits til Eurovision Song Contest 2023

Eurovision Song Contest er en årlig fest, der forener Europa gennem musik og spektakulære optrædener. En af de mest spændende og fornøjelige ting ved begivenheden er de fantastiske outfits, som kunstnerne optræder i på scenen. Det er som regel en sand eksplosion af farver, stil og kreativitet, der både kan få os til at måbe og kigge en ekstra gang.

Hvert år imponerer landene med deres evne til at udtrykke sig gennem deres tøjvalg. Fra flamboyante kjoler, unikke dragter og fantastiske accessoires - Eurovision er et sandt paradis for modeentusiaster, og man kan ikke undgå at blive inspireret af disse modige og udtryksfulde artister, der tør lege med grænserne indenfor mode.

Nyd denne fest af fantastiske outfits og bliv inspireret til at prøve nye farver, mønstre og materialer. Der er ingen regler, når det kommer til mode - kun muligheder for at udtrykke egen stil og personlighed. Der er heldigvis også hjælp at hente med NA-KD outfit idéer, hvis du skulle få lyst til at tilføre flere farver, en ny stil eller en ny accessoires til din garderobe.

Her har vi samlet fem af de mest bemærkelsesværdige outfits til dette års Eurovision Song Contest, som har overrasket, imponeret og skilt sig ud på hver deres måde.

Norges royale stil

Den 20-årige Alessandra, som er stor på TikTok, begejstrede publikum gennem sin fantastiske optræden med sangen "Queen of Kings". Det var ikke kun hendes performance, der imponerede publikum og seere: Som en hyldest til værtslandet England bar Alessandra en smaragdgrøn dragt, som er inspireret af britisk kongelig stil, nemlig af Dronning Elizabeth I. Så selvom Alessandra er ung, var den historiske inspiration tydelig på scenen.

Frankrig og 6.000 sten

Mens hun sang sin sang "Évidemment", strålede La Zarra højt over publikum. Den enorme, funklende, sorte kjole har fået seerne til at sammenligne outfittet med Eiffeltårnet, landets store klenodie. 6.000 broderede krystaller og rhinsten er blevet brugt, og det har taget fire uger at skabe kjolen. Det færdige resultat er imponerende og udstråler skønhed og elegance. La Zarra fuldendte sit look med en hyldest til Hollywoods glamour, gennem sin matchende hovedbeklædning og hår.

Tyskland i rødt

Lord of the Lost, der optrådte med sangen "Blood and Glitter", levede op til sangens navn med outfittet i rødt og guld, hvor der bestemt ikke var sparet på noget. Metalbandet fra Tyskland satte helt sikkert gang i sagerne, og selvfølgelig manglede den obligatoriske tunge øjenmakeup ikke. Desværre var deres indsats ikke nok til at undgå en sidsteplads i finalen.

Finland i neon

Finlands Käärijä var helt sikkert en, man lagde mærke til på scenen, og det skyldtes ikke kun hans nummer “Cha Cha Cha”. Hver eneste detalje i hans outfit var gennemtænkt med den skinnende bolerojakke i intens limegrøn latex og de sorte læderbukser med pigge tilsat et par kraftige, sorte støvler. Danserne var i neonpink, hvilket kun forstærkede det ekspressive tema. Käärijä formåede virkelig at skabe et iøjnefaldende og mindeværdigt look, der passede perfekt til Eurovision Song Contest og hans energiske optræden.

Danmarks Reiley

Vi skal bestemt ikke glemme Danmarks bidrag. Selvom resultatet ikke blev, som man måske kunne have ønsket sig, kan man ikke komme udenom, at Reileys outfit er blandt toppen i Eurovision Song Contest 2023. Den færøske performer er en af de mest populære TikTok’ere i Skandinavien og optrådte i et pink outfit med sten og glimmer. Med sin unikke stil og energiske udtryk spreder han glæde med sin kreative og positive tilgang. Så hvor sangen “Breaking my Heart” ikke var med i toppen, var outfittet det bestemt.

Send til en kollega

0.015