23948sdkhjf

Autoværksted i Hobro - Langer Biler står klar til at hjælpe

Når din bil har brug for en tur på værkstedet, skal du besøge Langer Biler autoværksted i Hobro. Vores dygtige mekanikere er klar til at tage sig af din bil og finde løsninger på stort set alle problemer.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have din bil i god stand, og vi ønsker at gøre hele processen så problemfri som muligt. Når din bil er til reparation eller hvis du har været ude for en skade, ved vi, at du hurtigt kan komme til at savne friheden ved at have en bil. Derfor tilbyder vi en gratis lånebil i forbindelse med service eller skadesreparation.

Hvis du har brug for at bestille tid på vores værksted i Hobro, er du velkommen til at kontakte os med oplysningerne nedenfor. Vi vil finde en tid til dig så hurtigt som muligt, så du kan komme godt videre med dit køretøj.

Åbningstider på vores værksted i Hobro: Tåsingevej 8 - 9500 Hobro Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00 Fredag: 08.00 - 14.00 Eller efter aftale.

Autoværksted i Hobro med alt det nødvendige ekstraudstyr

På vores autoværksted har vi alt det nødvendige ekstraudstyr til din bil. Hvis du ønsker at tilføje ekstraudstyr til din bil eller få eksisterende udstyr serviceret, kan vi hjælpe dig.

Vi tilbyder en lang række tjenester, herunder:

  • Installation og service af aircondition
  • Centrallås
  • Elektronik
  • El-anlæg
  • El-ruder
  • Håndfri telefoni
  • GPS-tyverisikring
  • Navigation
  • meget mere

Hvis du har spørgsmål om vores salg og service af ekstraudstyr, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Når det kommer til servicering og reparation af din bil, kan du stole på os hos Langer Biler. Hvis din brugte bil har brug for service eller reparationer, sørger vi for at få den ordnet, så du kan være godt kørende igen. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder klargøring til syn, undervognsbehandling og generel reparation, der sikrer, at din bil er komfortabel og sikker at køre i.

Når din bil når en alder af 4 år, skal den synes hvert andet år. Ved at besøge Langer Biler kan du sikre dig, at din bil består synet uden problemer. Vi kan foretage en grundig gennemgang af bilen forud for synet, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Erfarne mekanikere i reparation af stenslag

Hvis din bil har stenslag eller andre skader, kan du også regne med os hos Langer Biler. Vi er erfarne i reparation af stenslag og håndterer både små og store skader på vores autoværksted i Hobro.

Hos Langer Biler lægger vi stor vægt på god service. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få din bil repareret eller serviceret. Hvis uheldet er ude, skal du ikke tøve med at kontakte os og høre, hvad vi kan gøre for dig og din bil.

Vores dygtige mekanikere er klar til at hjælpe med alle former for service og reparationer på vores autoværksted. Du er velkommen til at ringe til os eller besøge vores autoværksted, hvor vi kan tage et nærmere kig på din bil. Kontakt Langer Biler i dag for at høre, hvad vi kan gøre for dig og din bil på vores autoværksted.

Undervognsbehandling med Dinitrol eller PAVA i Hobro

Hos Langer Biler i Hobro tilbyder vi professionel undervognsbehandling i Hobro med enten Dinitrol eller PAVA. Det er stadig en god idé at rustbeskytte din bil, især i det fugtige og regnfulde klima, vi oplever året rundt. Derfor opfordrer vi dig til at booke tid til undervognsbehandling hos os allerede i dag.

Vores værkfører, Kim Langer, står klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte ham via e-mail på langer@langerbiler.dk eller ringe til ham på telefonnummeret 2213 8871. Vores autoværksted ligger på Tåsingevej 5 i Hobro.

Tidligere var det almindeligt at få rustbeskyttet bilen hvert efterår for at beskytte undervognen mod sne, frost og salt. Men i dag er vinteren generelt mildere, og temperaturen holder sig ofte over frysepunktet det meste af vinteren.

Men selvom vinteren er blevet mildere, har klimaet ændret sig til at være mere fugtigt og regnfuldt året rundt. Vi oplever hyppigere kraftige regnskyl, hvilket betyder, at din bils undervogn i dag er udsat for fugt i længere perioder.

Vigtigt at rustbeskytte undervognen

Det gør det endnu vigtigere at rustbeskytte undervognen for at forhindre rustangreb. Jo længere tid undervognen udsættes for fugt, desto hurtigere vil rustprocessen begynde. Derfor anbefaler vi regelmæssig undervognsbehandling for at beskytte din bils undervogn.

En anden fordel ved at få din bil undervognsbehandlet er, at det kan øge dens brugtværdi. Hvis du regelmæssigt har fået din bil rustbeskyttet gennem årene, vil det ofte være en positiv faktor, når du vil sælge bilen.

Vores autoværksted i Hobro tilbyder undervognsbehandling året rundt, så du behøver ikke kun at få det gjort om efteråret som tidligere var praksis. Vi tilpasser os din kalender og finder en tid, der passer dig bedst.

Langer Biler er et autoriseret Dinitrol og PAVA Center i Hobro

Langer Biler er et autoriseret Dinitrol og PAVA Center, så uanset om du foretrækker Dinitrol eller PAVA, kan vi hjælpe dig. Vores erfarne mekanikere skiller bilens undervogn ad, rengør den og påfører rustbeskyttelse i alle hulrum og samlinger. Derefter påfører vi et beskyttende lag over hele undervognen, når den er samlet igen.

Uanset om du vælger Dinitrol eller PAVA, får din bil en effektiv rustbeskyttelse, der forlænger undervognens levetid og reducerer risikoen for rust og gennemtæring af de bærende dele.

Efter undervognsbehandlingen sørger vi for at rengøre og vaske din bil, så den er fri for spor af rustbehandlingen og klar til at køre ud i det ofte fugtige danske vejr.

Hvis du bor i eller i nærheden af Hobro, kan du booke tid til undervognsbehandling hos Langer Biler. Vi rustbehandler biler af alle mærker og modeller, og du behøver ikke have købt din bil hos os for at få foretaget undervognsbehandlingen på vores værksted. Vores dygtige mekanikere vil tage sig af din bil og sørge for, at den er godt rustbeskyttet i mange år fremover. Find firmaoplysninger om Langer Biler.

Send til en kollega

0.015