23948sdkhjf

Sådan holder du dig varm hele vinteren

Har du et job, der kræver, at du bevæger dig rundt ude i kulden denne vinter, vil du sikkert gerne have muligheden for at kunne holde dig varm! Selv hvis det kun handler om cykelturen til og fra arbejdet, er det ubehageligt at skulle slæbe sig selv udenfor i det kolde mørke. I denne artikel får du tips til, hvorledes du holder varmen effektivt denne vinter!

Shop undertøj i merinould

For at holde varmen, har du brug for gode, isolerende lag. Hvis du gerne vil have kropsvarme hurtigt, bør du dække kroppen med et stramt lag inderst – altså undertøjet. Du kan shoppe merino uld nu, så du kan få undertøj, der virkelig formår at holde på varmen.

Udover at det skal være varmt, skal tøjet også være åndbart. Du bør også sørge for at have flere lag på, så du altid kan tage tøjet af, når du har fået det for varmt. Det er mindst lige så ubehageligt at svede som det er at fryse, og jo flere lag, du har på, jo mere justerbar kan din kroptemperatur gøres.

Invester i godt overtøj

Det yderste lag spiller også en stor rolle for, om du lykkes med at holde varmen helt. Det kan derfor godt betale sig at investere i godt og isolerende vintertøj. Du skal også huske at imprægnere dine sko, så du ikke får våde sokker en kold vinterdag.

Du bør finde handsker, du kan benytte på dit udendørsarbejde, der evt. er små nok til at kunne lirkes ned i dine arbejdshandsker. Du kan shoppe inderhandsker eller blot finde tynde handsker af uld. Du kan også parre dem med en god hue, som er langt mere hensigtsmæssig at arbejde med end med en stor hætte. Husk desuden en lille lommelygte i jakkelommen, så du altid er klar til at spotte is på vejene i mørket!

Strik dit eget tøj

At strikke sit eget tøj er også et vildt smart og afstressende alternativ. Du stimulerer din hjerne, får lov til at udfolde dig kreativt og ender op med et resultat, du kan være rigtig stolt over! Det er desuden løsningen på et stramt budget, så du kan bruge dine penge på kvalitetsundertøj og overtøj i stedet. Du kan også strikke tøj til venner og familie og bruge det som julegaver denne jul eller få en smule for at strikke et par vanter eller en hue til venner, der savner godt tøj til vinteren!

Send til en kollega

0.047